Slavna glumica Rebel Vilson godinama je ćutala o neprijatnosti koju je doživela na snimanju. Rebel je tek sada smogla snage i za američke medije ispričala je kako ju je kolega napao tokom rada na zajedničkom projektu.

- Pozvao me u sobu i svukao pantalone, započela je Rebel, prisećajući se situacija kada joj je kolega pred prijateljima zatražio da izvede razvratan čin.

- Bilo je grozno i ​​odvratno. I ponašanje posle, sve je to bilo pre #MeToo pokreta, gde su na neki način pokušali da unište i mene i moju karijeru. Da se to dogodilo nakon #MeToo-a, onda sam jednostavno mogla da ih razvalim, rekla je glumica. Ona je istakla da je morala da se zauzme za sebe.

Rebel Vilson progovorila o kolegi koji ju je napao tokom snimanja
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Budući da sam advokat, dokumentovala sam to i nazvala sam svog predstavnika. Zato sada imam neke stvari u pisanom obliku o tome šta se dogodilo. Definitivno sam se pobrinula da ljudi iz industrije saznaju šta mi se dogodilo, ispričala je Rebel za "People".

Prisećajući se tog vremena, kako kaže, stalno sebe preispituje - zašto je ostala u toj groznoj situaciji, terajući samu sebe da prevaziđe probleme, ostane profesionalna i završi sa snimanjem filma.

Rebel je dugo ćutala a tek nedavno je smogla snage da progovori o neprijatnom iskustvu sa seta
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Sada to više nikada ne bih učinila. Mislila sam da je čak i žalba mojoj agenciji veliki korak. I žaliti se studiju. Međutim, saznala sam da sam već četvrta osoba koja se žalila na tog tipa. Takvo odvratno ponašanje, ali mnoge žene prošle su mnogo gore. Kada bi se to ponovilo, verovatno bih se još više zauzela za sebe i to prvenstveno zbog hrabrosti drugih žena, ispričala je.

Rebel Vilson ističe da sve desilo pre nego što je pokrenut pokret metoo
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!