Džejms Franko bio je jedan od napopularnijih glumaca svih vremena. Ređao je filmski hit za hitom, dobijao pohvale kritičara, uživao u poštovanju kolega… slavi… a onda se, gotovo preko noći sve promenilo.

Pojavile su se optužbe da je svojevremeno zlostavljao i prisilljavao na odnose devojčice u svojoj školi glume. Četiri pune godine ćutao je o zločinima, a o svemu je progovorio tek 2021.

Ne smemo zaboraviti ni gnev javnosti 2018. godine nakon što je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca za flm “Disaster artist”, kada su mnogi smatrali da ovo prestižno priznanje ne zaslužuju zločinci, pogotovo ne pedofili.

Džejms Franko bio je optužen za zlostavljanje.
Shutterstock 

Podsetimo, upravo su Sara Titer-Kaplan i Toni Gal nedugo pre dodele nagrada ispričale da ih je glumac seksualno iskoristio u svojoj glumačkoj školi koju je zatvorio 2014. godine.

Franko je 2020. prokomentarisao ceo slučaj rečima da bi "trebalo da budu zahvalne jer su dobile priliku da rade sa velikim glumcem", i rekao da nije nikad zloupotrebio svoju moć, te da je cela priča "nameštaljka i pokušaj da se ukalja ugled poštenog čoveka".

Međutim, samo godinu dana kasnije, Franko je u jednom podkastu potvrdio da je do zlostavljanja ipak došlo, ali je glumac i dalje ostao pri priči da pomenute devojke nije zlostavljao već da se to desilo sa drugim učenicama.

Glumac je priznao da je spavao sa studentkinjama, ali da nie zato otvorio školu. Franko koji je nedvno proslavio 44. rođendan, sada ponovo ima kraj sebe mlađu devojku, a ovog puta u pitanju je njegova 29-godišnja koleginica Izabel Pakzad.

Džejms Franko u vezi je sa 15 godina mlađom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Strani mediji pisali su da se sa oštećenim devojkama nagodio van suda, te im bukvalno platio da ćute o svemu, što očigledno mnogi još ne mogu da mu oproste, te su se pojedini korisnici na nekim mrežama, kao što je Reddit, bukvalno usredsredili na “kopanje pljavština” o Franku.

Tako je nedavno ppostao predmet sprdnje zbog sopstvene izjve da ga uzbuđuju zečevi.

"Jednostavno sam nalo*en kad vidim zečeve. Ne znam zašto je to tako, uzbudim se", otkrio je glumac svoj fetiš koji su redditovci zgoženo koemntarisali.

Pojavila se i informacija da Franko ima zoofilske sklonosti, te da ne može da ima odnose dok ne vidi zečeve kako to rade, ali to su, naravno, samo tvrdnje bez pokrića, što ne znači, naravno, da ne mogu da mu naškode.

Džejms Franko priznao je da ga uzbuđuju zečevi.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Zamisli imaš dečka koji je i pedofil i zoofil", "Žao mi je što sam nekad komentarisala da si lep", "Ti si smeće od čoveka", "Umesto da se leči, on se izležava po plažama sa devojkom koja još malo može ćerka da mu bude", "Novi Polanski".... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!