Priče da je poznati holivudski zavodnik Džejms Franko zapravo seksualni predator započele su još početkom ove godine, ali se tada glumac izvukao i postigao nagodbu na sudu.

Njega su tada optužile dve koleginice Sara Titer-Kaplan i Toni Gal da ih je seksualno iskorišćavao, kao i da ih je sve zastrašivao.

U njihovoj tužbi stoji da je Franko terao studente na izvođenje sve eksplicitnijih seksualnih scena pred kamerama, koje su išle daleko od prihvatljivog na holivudskim filmskim setovima, kako su navele.

Tvrdilo se da je Franko želeo da stvori "lanac" mladih žena, koje su bile podvrgnute njegovom ličnom i profesionalnom seksualnom iskorišćavanju u ime obrazovanja. Franko je nakon optužbi glumica odmah negirao sve navode.

Džejms Franko priznao je da je spavao sa studentkinjama.
Profimedia 

Glumac se tada obratio javnosti rečima:

- Maliciozne optužbe koje su iznele postale su hrana tabloidima, ali su lažne i nemaju pravnog temelja. Podnete su da bi im donele što više mogućeg publiciteta. Ova tužba je kampanje koja je uništila teško zarađenu i izgrađenu reputaciju poštenog čoveka.

Džejms Franko tvrdi da nijednoj ženi nije bio veran.
printscreen/youtube 

Pomenuta škola otvorena je 2014. godine, a zatvorena tri godine kasnije. Međutim, da ove priče ipak nisu bile bez temelja sada je potvrdio u jednom podkastu kada je najpre obelodanio da "nijednoj ženi nije bio veran", kao i da se borio sa seksualnom zavisnošću.

On je priznao da je to bio razlog zbog čega je bio intiman sa studentkinjama svoje škole, te da je i te kako u međuvremenu poradio na svom ponašanju.

Međutim, optužbe da je "otvorio školu za glumu da bi namamio žrtve" otvoreno je demantovao.

- Pretpostavljam da sam u to vreme mislio da je to bilo sporazumno. Tada nisam baš bio bistre glave - priznao je Franko.

Džejms Franko razvio je seksualnu zavisnost nakon problema sa alkoholom.
Shutterstock 

Glumac je dodao i da je razvio zavisnost od seksa da bi se izlečio od zavisnosti od alkohola koju je razvio u mladosti.

- To je tako moćna droga. Mučio sam se s tim 20 godina. Podmuklo je to što sam sve vreme bio trezan - priznaje.

Franko je ove godine pristao da plati 2,2 miliona dolara kako bi se završila građanska tužba iz 2019. godine, stoji u dokumentima Višeg suda u Los Anđelesu, a podkast je završio sa rečima da mu "nikad nije bila namera da povredi ljude".

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!