Poslednjih dana, mrežama ponovo kruži jezivi snimak praunuke osnivača Gučija Alesandre Zarini koja je upotresnoj ispovesti optužila majku i baku da su zataškale očuhovo seksualno zlostavljanje koje je trpela od detinjstva, što je, kako je rekla, trajno narušilo njeno mentalno zdravlje.

Alesandra Zarini danas ima 35 godina, a o svemu je rešila da progovori tek nakon što se finansijski osamostalila, udala i dobila dete, a na ovaj korak se odlučila tek kada je pretražujući internet otkrila da njen nekadašnji očuh Džozef Rufalo volontira u jednoj dečijoj bolnici.

U tužbi je detaljno opisala kako ju je tadašnji očuh Džozef Rufalo počeo spopadati kad joj je bilo samo šest godina i kako je punih 16 godina morala trpeti njegove nasrtaje.

Alesandra Guči tvrdi da su i njena majka i baka znale za zlostavljanje.
printscreen/youtube 

Patricija Ređani i baba Bruna Palombo, ne samo da su zataškale zločin, već su mu i pomagale. Primera radi, majka je dopustila Rufalu da je snima videokamerom u kadi, a Zarinijeva tvrdi da ju je tukla, vukla za kosu, pa čak i davila, a očuh bi je u tim situacijama "tešio" tako što ju je dodirivao. Sve se zataškavalo kako ne bi pala sramota na prestižnu porodicu.

Alesandra Guči tvrdi da ju je majka tukla i davila, a očuh "tešio".
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Pokušale su pod svaku cenu izbeći ono što su smatrale skandalom koji bi mogao ocrniti ime Guči i potencijalno ih koštati milione."

Alesandra je takođe otkrila da ju je Rufalo često uvlačio u postelju, dirao po grudima i genitalijama, kao i da je trljao svoj penis o njeno telo. Kad bi noću začula zveckanje leda u čaši s viskijem, ukočila bi se u krevetu jer je to značilo da pijani Rufalo dolazi po novu rundu perverzija.

Inače, Alesandra je starija od dve ćerke koje je Patricija rodila u braku sa prvim suprugom Santinom Losijem, trgovcem vitrinama iz Vićenze. Nakon što se razvela od Santina, upoznala je američkog muzičkog menadžera Džozefa Rufala i ćerkama se doselila k njemu na Beverli Hils. Venčali su se 1993. i dobili dete, što Džozefa nije odvratilo od prljavih igrica s malenom Aleksandrom. Kad bi zaspala s majkom u krevetu, probudila bi se s rukom na očuhovom polnom organu.

Alesandra Guči tvrdi da se budila sa rukom na očuhovom polnom organu.
IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Takođe kaže da ju je očuh podsticao na drogiranje, a zbog svega što je preživeča, razvila je niz mentalnih poremećaja: opsesivno se kupala i tuširala ribajući kožu do krvi, čupala je kosu i u srednjoj školi pokušala samoubistvo. Kako je preterivala s kokainom i metamfetaminom, majka ju je poslala na odvikavanje, gde je kroz razgovore s terapeutima shvatila da je žrtva seksualnog nasilja. Tek u ranim dvadesetima usudila se prvi put reći mami i baki da će sve prijaviti policiji. Zapretile su joj da će je u tom slučaju razbaštiniti i izostaviti iz porodičnog nasledstva.

"Pa ti si se drogirala, niko ti neće verovati," rekla joj je Patricija Guči.

Alesandra je nakon toga ućutala jer je strah od gubitka nasledstva suzbio je njenu potrebu da se oslobodi mučne tajne. Međutim, kada je otkrila da Rufalo volontira u dečijim bolnicama, rešila je da progovori. Najpre je podnela prijavu policiji u Beverli Hilsu, koja slučaj još istražuje, a njeni advokati su nedavno uložili tužbu te o svemu obavestili medije.

"Ne želim da se nekom drugom detetu, mom ili bilo čijem, dogodi to što se dogodilo meni," objašnjava gospođa Zarini zašto je zaratila s porodicom.

Patricija Guči reagovala je na njene optužbe u izjavi za Njujork Tajms:

"Duboko žalim zbog boli koju je Džozef Rufalo nanio Aleksandri. Neoprostivo je to što joj je učinio i bila sam slomljena kad mi je sve otkrila 2007. godine, u ordinaciji našeg porodičnog lekara u Londonu. Odmah sam zatražila razvod od gospodina Rufala. Jednako sam shrvana potpuno lažnim optužbama protiv mene i njene bake.

Baka Bruna se nagledala svakakvih skandala, intriga, urota, podmetanja, dinastičkih borbi i zločina u porodici Guči."

PAtricija Ređani tvrdi da se razvela od Rufala kada je saznala za gnusne zločine.
Youtube 

Oglasio se i Džozef Rufalo preko svojih advokata, odbacujući tužbe.

"Dok je bio u braku s Aleksandrinom majkom, gospodin Rufalo i njegova supruga bili su jako zabrinuti zbog Aleksandrinog mentalnog stanja te su joj nastojali pomoći i rešiti problem njene nestabilnosti. Očigledno su njihovi napori bili uzaludni."

Sa druge strane, Bruna Palombo još uvek se nije oglasila. Ona se tokom svog života nagledala svega i svačega. Pa ćerku Patriciju rodila je u tajnoj vezi s tada oženjenim Aldom Gučijem, vizionarom koji je kožarski obrt svog oca Gučija pretvorio u katedralu luksuza. Pritom nije voleo igrati po pravilima pa je u SAD-u godinu dana proveo u zatvoru zbog utaje poreza. Nakon što su mu trojica sinova iz prethodnog braka pokušala preoteti kompaniju, svojom jedinom naslednicom proglasio je Patriciju, koja do 10. godine života nije ni znala da njen tata ima još jednu, zakonitu porodicu.

Priče o zlostavljanju i ubistvu Mauricija Gučija bacile su još jednu mrlju na čuvenu porodicu.
EPS / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako se godinama pričalo o svirepom ubistvu Mauricija Gučija, nove priče o zlostavljanju nova su mrlja izopačene dinastije.

Podsetimo, brend Guči još od 1993. nije u vlasništvu porodice koja ga je stvorila, međutim Patricija je prošle godine ponovno ušla u modni biznis.

Patricija Ređani vratila se u svet mode i pokrenula sopstveni biznis.
enrico bona / IPA / Profimedia 

Pokrenula je liniju luksuznog, ručno rađenog prtljaga "Aviteur", iako je sasvim izvesno da će joj ovo sve, čak i da je takva zlostvorka kakvom je ćerka opisuje, i te kako pogutati i novi posao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!