O filmu "House of Gucci" ne prestaje da se govori. Istinita priča koja govori o porodici koja stoji za italijanske modne kuće Gucci već nedeljama intrigira javnost.

Pored sjajnih reakcija na maestralnu ulogu u režiji Ledi Gage, publika neprestano pokazuje interesovanje za članove porodice Guči.

Patricija Ređani, žena koja je naručila ubistvo svog supruga i dobila nadimak "crna udovica", akter je najmračnije horor priče. Danas je vlasnica modno-juveliste radnje u Milanu, u kojoj provodi najviše vremena, a navodno i sama dizajnira pojedine komade.

- Bolje je plakati u "rols-rojsu" nego biti srećan na biciklu - poznata je izjava žene koja danas sve teže hoda, ali ne propušta priliku da troši Gučijev novac i obilazi skupocene modne prodavnice i restorane.

Patricija Ređani danas ne razgovara sa svojim ćerkama Alesandrom i Alegrom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, svi se pitaju šta je sa ostalim članovima ove porodice, a reklo bi se da najzanimljiviji život ima Alesandra Guči, ćerka Mauricija.

Alesandra je, zajedno sa svojom sestrom Alegrom, nasledila očevo imanje u vrednosti od 400 miliona dolara. Iako je tokom poslednjih godina vešto čuvala svoj privatni život, isplivali su neki detalji.

Dugo se spekulisao da je Alesandra radila za Gucci. Tačno je da je bila modni dizajner, ali imala je svoju kolekciju torbica koju je prodavala pod premijum brendom AG. Limitiranu kolekciju "The First" lansirala je 2008. godine, a u njoj je bilo 99 torbica, od kojih je svaki model napravljen po 11.

Alesandra i Alegra Gucci bile su optužene za utaju poreza.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svojoj porodici odala je počast tako što je neke dizajnerske komade nazvala po ocu Mauriciju i dedi Rodolfu. Njena kolekcija bila je dostupna samo u odabranim prodavnicama visoke mode u Milanu, Lugana, Pariza i Moskve, ali se Alesandra vrlo kratko bavila modnim dizajnom.

Sestre Alesandra i Alegra nasledile su očeve jahte, Avel i Kreol, kojima često jedre, a plovidba je jedna od najlepših uspomena na njihovo detinjstvo. Na ovaj način pokušavaju da sačuvaju uspomenu na svog oca.

Iako je prvo branila svoju majku kada je optužena za ubistvo svog supruga, Alesandra se predomislila i prekinula kontakt sa njom.
IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Osim toga, njih dve takođe prijavljuju svoje čamce za takmičenja, pa su osvojile neke regate, uključujući i nagrade Sen Trope i Monako 2013. godine.

Alesandra i Alegra žive u Švajcarskoj i obe su u braku i imaju decu. Poseduju skupe vile u Njujorku, Sent Moricu i Milanu. Penthaus u Olimpijskom tornju, koji se nalazi na Petoj aveniji u Njujorku, stavljen je na prodaju 2015. godine, a za njega su tražili 45 miliona dolara.

Osim toga, Alesandra i Alegra su optužene za utaju poreza 2013. godine, a pisalo je da od 2004. do 2010. nisu platile skoro 5,7 miliona dolara poreza. Tužba je odbačena 2014. godine, zbog navodnog "nedostatka dokaza".

Alessandra Gucci tužila je svoju majku Patriciju jer nije želela da ona dobije nasledstvo.
Maurizio Maule / IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia 

Neposredno nakon prvog hapšenja njene majke Patricije Ređani, Alesandra Guči je žestoko stala u njenu odbranu. Tvrdila je da se njena majka borila sa tumorom na mozgu i da "nije bila sva svoja" kada je unajmila ubicu sa ciljem da ubije supruga.

Ipak, ona i njena sestra prekinule su kontakt sa majkom, a to je potvrdila i sama Patricija Ređani u intervjuu 2016. koji je dala Gardijanu.

Ona je nakon puštanja na slobodu potvrdila da su joj ćerke oduzele svu finansijsku pomoć i da nije dobila priliku da upozna svoje unuke.

Patricija Ređani potvrdila je da nema kontakt sa svojim ćerkama.
Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Alesandra i Alegra su tužile svoju majku jer nisu želele da ona dobije novac od očevog nasledstva. Sud je na kraju presudio u korist Patricije, koja je dobijala 1,2 miliona dolara godišnje, kako je dogovoreno u brakorazvodnoj parnici.

Međutim, dok je bila u zatvoru, to je poraslo na 20 miliona dolara.

Kako izgleda prava "House of Gucci" pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bruno Erhs/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia House of Gucci