Najprovokativniji i najglamurozniji film godine, "House of Gucci", čiju režiju potpusuje Ridli Skot, premijerno je prikazana sinoć u Beogradu. Film otkriva pozadinu istinite porodične priče italijanske modne kuće Gucci.

Kada se Patrcija Ređani, koji glumi Ledi Gaga, uda i tako postane član porodice Guči, njena neobuzdana ambicija počinje da otkriva porodično nasleđe, izdaje, dekadenciju, kompleksnost odnosa, osvetu i na kraju ubistvo.

U glamuroznoj drami glume velika holivudska imena: dobitnica Oskara Ledi Gaga, nominovani za Oskara - Adam Drajver i Salma Hajek, kao i dobitnici Oskara Džared Leto, Džeremi Ajrons, Al Paćino i Džek Hjuston.

Film traje dva sata i 40 minuta, pa je radnja na momente malo razvučena, ali odlična filmska ekipa i njihove teatralne izvedbe će vam sigurno skratiti vreme, te nećete imati utsak da zapravo toliko traje.

U slučaju neprepoznatljivog Džareda Leta, koji tumači lik Paola Gučija, gluma je bila možda malo preteatralna, ali fantastičnoj Ledi Gagi nakon uloge Crne udovice više niko neće moći da nađe manu kada je reč o glumi.

ledi gaga u ulozi patricije redjani
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sigurni smo da je neće zaobić nominacija za Osakra, a prema našem mišljenju, uspela je da zaseni i glumačke velikane poput Al Paćina i Džeremija Ajronsa koji su bili fantastični kao uvek.

ledi gaga i adam drajver
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ledi Gaga je maksimalno unela sebe u ovu ulogu od početka do kraja, a vulgarna strana Crne udovice u filmu ni u jednom trenutku ne prelazi granicu dobrog ukusa. Za ulogu se pripremala godinu i po dana, a rezultati se svakako vide.

ledi gaga
Youtube 

Naš zaključak je da film svakako treba odgledati. Nema sumnje d aćete uživati u sjajnoj scenografiji, kostimima, visokoj modi i fenomenalnim ulogama odlične glumačke ekipe. Iz bioskopa nećete izaći razočarani, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte fotografije sa seta:

Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ledi Gaga kao "crna udovica Guči"