Ledi Gaga u novom filmu Ridlija Skota, pod nazivom "House of Gucci" tumači lik Italijanke Patricije Ređani, poznatije pod nadimkom Crna udovica, koja je naručila ubistvo svog supruga.

Kada se pojavila informacija da će glavni lik biti pripasti Ledi Gagi, Patricija nije bila oduševljena. Istakla je da se pevačica nije udostojila ni da je upozna, a potom je Ledi Gaga otkrila zašto ne želi da upozna ozloglašenu Crnu udovicu.

ledi gaga
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, Gagina armija fanova oduševljena je jer će se pevačica naći u ovoj ulozi, a već nekoliko dana unazad pojavljuju se razni inserti iz filma.

Tako je, između ostalog, isplivao snimak jedne scene u kojoj Ledi Gaga govori na srpskom jeziku. Korisnici društvenih mreža su u enormnom broju šerovali ovaj video, a u njemu Patricija, odnosno Ledi Gaga, izgovara reč "kreten".

U dijalogu sa svojim kolegom i glumcem Adamom Drajverom, koji je u filmu Mauricio Guči, odnosno njen bivši muž, njemu upućuje "Don't be such a kreten", odnosno "Ne budi toliki kreten".

ledi gaga
Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon ove rečenice, Adam joj odgovara: "Don't call me kreten, sweety", odnosno "Ne nazivaj me kretenom, dušo".

Srpski korisnici TikTok-a su svakako ostali oduševljeni kada su čuli da se u filmu, o kojem ne prestaje da se govori i na kojem neke od glavnih glumaca čine najpoznatija imena svetske kinematografije poput Džareda Letoa, Al Paćina i Selme Hajek i mnogih drugih, govori srpski jezik.

@gagas.soul

HOUSE OF GUCCI⚜️ @ladygaga @houseofguccimovie #ladygaga#foryou#fypシ

♬ původní zvuk - Gagas.soul

Ipak, nisu mogli a da ne posumnjaju i istraže da li je u pitanju montaža, što ipak izgleda nije slučaj.

Podsetimo, film "House of Gucci" inspirisan je šokantnom istinitom pričom o porodičnoj imperiji svetski poznatog modnog brenda Gucci, dok je radnja zasnovana na istoimenoj knjizi Sare Gej Forden.

Italijanka koju zovu Crna udovica, jer je naručila ubistvo svog bivšeg supruga, prima milion evra godišnje od njegove imovine.

patricija redjani
Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia