IZA MASKE HUMANITARCA KRIO SE MONSTRUM: Njegova jeziva tajna isplivala je u javnosti nakon što se 500 žrtava oglasilo

Džimi Sevil bio je jedna od najpoznatijih televizijskih ličnosti u istoriji, a njegova mračna tajna otkrivena je tek nakon njegove smrti 2011. godine.

Stiv Kogan 0642299814.jpg
MCPIX / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Poznati BBC-jev di-džej i voditelj popularne emisije "Top of the Pops" Džimi Savil, preminuo je u oktobru 2011. godine, nakon čega se javilo više od 500 ljudi koji tvrde kako ih je seksualno zlostavljao, i to većinu u vrlo ranom uzrastu.

Prema pisanju Daily Maila, njegova najmlađa žrtva imala je svega dve godine, a sa zlostavljanjem je počeo još davne 1955. godine, što se nastavilo sve do 2006. godine.

Njegovu stravičnu tajnu otkrio je dokumentarni film "Exposure: Druga strana Džimija Savila" i pokazao da se iza lica slavnog humanitarca i filantropa krije lice seksualnog predatora.

dzimi savil
Michael Putland / Avalon / Profimedia 

U toku je snimanje i kontroverzne igrane drame "The Reckoning", u kojoj će Džimija odigrati glumac Stiv Kogan, a pojavile su se i prve fotografije sa seta u Velsu.

56-godišnji glumac na njima nosi dugu plavu periku, zlatni prsten i bundu tokom snimanja scena na plaži, a uz njega je bila i 78-godišnja glumica Džema Džouns, koja glumi Agnes, džimijevu majku, koja je umrla 1972. godine.

U središtu radnje naći će se priča o Džimijevom usponu slave, kao i ona o beskrupuloznom seksualnom prestupniku.

stiven kogan u ulozi dzimija savila
MCPIX / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Snimanje filma našlo se na udaru kritika mnogih, ali njegovi tvorci su najavili kako će priča biti prikazana s osećajima i poštovanjem prema stotinama žrtava.

"Nil Mekej je napisao inteligentan scenarijo koji se osjetljivo bavi užasnom pričom, koju, koliko god bila mučna, treba ispričati", izjavio je Stiv uoči snimanja.

dzimi savil
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši