Dokumentarni film pod nazivom "Dancing with the Devil" emitovaće se u četiri epizode na Jutjubu, a ovo ostvarenje prati uspone i padove iz života slavne pevačice Demi Lovato.

Iako su njeni potezi i priznanja o burnim dešavanjima iz njenog života poznati javnosti, Demi je po prvi put otrikla da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja u tinejdžerskim godinama.

- Nevinost sam izgubila tako što sam silovana - otkrila je pevačica.

Iako mnogi stručnjaci ističu da žrtve seksualnog zlostavljanja ne smeju kriviti sebe zbog tog nemilog čina, Demi tvrdi da je njena krivica što je otišla u sobu sa silovateljem.

demi lovato
Print Screen / Instagram 

- Mazili smo se, ali ja sam rekla da ne želim da idemo dalje. Bila sam devica i nisam htela da to promenim, ne na taj način. Ta osoba je svejedno to uradila. Ceo događaj sam pothranila u sebi i uverila samu sebe da je sve moja krivica, jer sam sama otišla u sobu sa njim - objasnila je Demi koja je ćutala o silovanju zbog svog obećanja.

- Bila sam deo Diznijeve grupe koja je javno obećala da će čekati do braka na seks. Moj prvi put nije bio romantičan, bio je užasan, a onda sam još morala stalno da viđam tu osobu, pa sam prestala da jedem i snalazila se na druge načine: sekla sam se, povraćala, šta god. I moja bulimija se toliko pogoršala, da sam počela da povraćam - ispričala je.

Povučena iskustvom koleginice Rijane, koju javnost nije najbolje tretirala nakon što je pretrpela batine od tadašnjeg partnera Krisa Brauna, Demi je odlučila da ne priča o silovanju kroz koje je prošla. Ipak, ona je naglasila da je osoba kojoj je to učinila glumac, sa kojim se pojavljivala na TV ekranima.

demi lovato
Print Screen / Instagram 

Pevačica je 2008. godine ponovo prošla kroz isto. Nakon jednog izlaska, Demi je napravila zabavu za najbliže prijatelje kod kuće. Nakon njihovog odlaska, pevačica je pozvala dilera koji ju je silovao dok je bila u polusvesnom stanju.

Nekoliko meseci kasnije, pevačica se predozirala, zbog čega su je sekunde delile od smrti. Doživela je tri moždana udara i infarkt.

- Nisam se samo predozirala, već sam i iskorišćena. Kad su me pronašli, bila sam gola, poplavela sam. Bukvalno me je ostavio mrtvu nakon što me je iskoristio. Kad su me pronašli u bolnici, pitali su me da li sam dobrovoljno imala seks.

Imala sam to neko sećanje, poput bljeska, zbog kog sam tada rekla da jesam. Tek nekoliko meseci kasnije shvatila sam da nisam bila u stanju da pristanem na seks - ispričala je pevačica.

Demi Lovato danas ima 28 godina i niz zdravstvenih problema. Kako kaže, vid joj je znatno oslabljen, zbog čega je prestala da vozi, a višak kilograma i zapušten izgled došli su kao posledica poroka.

- Više ne mogu da vozim jer ne vidim dobro. Kad sipam vodu u čašu, često promašim, jer ne vidim - istakla je.

Na najnovijim paparaco fotografijama Demi ima neurednu frizuru, kao i stajling, a lice je prekrila naočarama za sunce. Malo ko danas može da prepozna pevačicu koja je do skoro važila za jednu od najlepših.

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Demi Lovato

Podsetimo, Demi je nedavno objavila da je preispitivala svoj rodni identitet zbog čega je donela odluku da se deklariše kao nebinarna osoba.

- Kroz ovaj proces sam otkrila da se osećam nebinarno i od sada ću se tako izjašnjavati. To najbolje opisuje ovu neodređenost kada je u pitanju moj rodni identitet i pomaže mi da se osećam autentično i istinito kao dve osobe, koje jesam, a koje i dalje istražujem.

- I dalje učim i prodirem u svoju suštinu i ne tvrdim da sam stručna u ovome. Dok delim ovo sa vama, postajem još ranjivija. Radim to zbog svih onih koji nisu u stanju da podele sa voljenima ko su zaista. Molim vas živite u skladu sa svojom istinom, a ja vam na tom putu pružam podršku i ljubav - poručila je svojevremeno pevačica.

demi lovato nekada
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia