Pop zvezda Demi Lovato ne prestaje da intrigira javnost svojim izjavama. Nakon što je otkrila da je bila u intimnom odnosu sa ženom, Demi je priznala da je nastavila sa konzumiranjem alkohola i marihuane.

Ovoga puta, paparaci su uhvatili Demi Lovato u Zapadnom Holivudu u društvu Paris Hilton. Pevačica je obukla dugu kariranu košulju, crne čarape i čizme, a zbog viška kilograma i neobične frizure, niko nije mogao da je prepozna.

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Demi Lovato

"Šta joj se desilo?", "Ovo nije ona", "Da li je moguće da se ovoliko izdeformisala?", "Nikad je ne bih prepoznala", nizali su se komentari...

Demi se godinama borila protiv zavisnosti od droge i alkohola. U julu 2018. godine, pevačica je otkrila da su je minuti delili od smrti zbog predoziranja. U dokumentarcu „Ples sa đavolom“ otkrila je da i dalje povremeno konzumira alkohol i marihuanu.

- Da sam rekla sebi da nikad više ne mogu da popijem piće ili pušim marihuanu, osećala bih da sam osuđena na neuspeh. Toliko puta u životu sam sebi utuvila u glavu da je jedno piće isto što i pušenje kreka - rekla je tom prilikom i istakla da ne želi da utiče na ljude koji se bore sa zavisnošću.

- Ne želim da misle da bi trebalo da piju i puše travu. Nije to za svakoga. Oporavak od zavisnosti ne funkcioniše za sve na isti način. Ne treba nikog siliti da bude trezan ako nije spreman. Ne treba da odlučite da se lečite zbog drugih ljudi. Morate to da uradite za sebe - zaključila je pevačica koja je nedavno otkrila da je bila silovana.

demi lovato
Instagram /, @ddlovato 

Borila se i protiv depresije, a imala je i poremećaj u ishrani koji je, kako je govorila, bio okidač za sve što ju je snašlo.

- Pokušavala sam da kažem svetu da sam zadovoljna sobom, što nije bila istina. Živela sam u laži. Jako je teško kada živite okruženi ljudima koji vam govore kako morate da izgledate - govorila je svojevremeno pevačica.