Kada je u julu mesecu 2018. godine hospitalizovana zbog predoziranja heroinom, mnogi bliski ljudi Demi Lovato pokušavali su da ospore ove tvrdnje. Uprkos tome, pevačica je tada sama odlučila da iskreno postupi sa ljudima koji je vole, prate njen rad i slušaju njenu muziku. Ona je priznala da se bori sa zavisnošću i da je upravo to bio razlog hospitalizacije.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана

„Uvek sam bila otvorena u vezi sa mojom zavisnošću. Ono što sam naučila je da bolest nije nešto što nestaje ili bledi s vremenom. To je nešto sa čim moram da nastavim da se borim i još uvek nisam završila. Želim da zahvalim Bogu što me održao u životu i što sam dobro. Mojim fanovima poručujem da sam zahvalna za svu ljubav i podršku koju ste mi pružili u prethodnom periodu i nakon toga. Vaše pozitivne misli i molitve pomogle su mi da se orijentišem u ovim teškim vremenima.

Želim da se zahvalim mojoj porodici, mom timu i osoblju u Cedars-Sinaiju koji su bili uz mene sve vreme. Bez njih ne bih bila ovde sada i pisala ovo pismo svima vama.

Sada mi je potrebno vreme za oporavak i fokusiranje na otrežnjenje. Ljubav koju ste mi svi pokazali nikada neću zaboraviti i veselim se danu kada ću moći da kažem da je teško vreme iza mene. Nastaviću da se borim“, objavila je tada Demi Lovato.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана

Pa, izgleda da se pevačici ispunila želja i da je konačno došao taj dan. Osim veridbe, Demi Lovato proslavlja dve godine od izlečenja. Tim povodom, ona je sa svojim fanovima podelila kako se oseća.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана

„Danas je moj magičan dan. Jako sam blagoslovena što imam jedan takav. On reprezentuje kako su Dri i Cedar Sinai spasili moj život. Koliko je moj život postao nešto izvan mojih najluđih snova. Samo dve godine posle tog groznog dana, ja sam se verila za ljubav mog života i mogu slobodno da kažem da se osećam kao da sam se oslobodila svih svojih demona. Svakog pojedinačno", započela je Demi i dodala:

Nikada nisam mislila da će ovaj osećaj biti moguć i ne samo zato što sam se zaljubila i nisam bila povređena, već zato što sam prethodne dve godine radila na sebi onoliko koliko nisam za ceo svoj život.

„Stvari koje su činile da se osećam loše nedeljama, čak i mesecima, prošle su kao tropska oluja zbog moje veze sa Bogom koji mi je podario beskonačnu sigurnost. Mnogo pre nego što sam dobila verenički prsten, morala sam sebe da podsetim da šta god da se desi, da ću voleti sebe. Ne možeš potpuno da voliš druge, a sebe ne“.

„Hvala Bogu na ovom miru i raumevanju, ali najviše od svega na tome što mi je dao snagu da se izborim sa mojim najtamnijim vremenima. Hvala mojoj porodici, prijateljima i fanovima što su me podržavali i poštovali moju privatnost tokom ovog putovanja. Volim vas sve“, poručila je Demi.