Ko pametno ćuti, mudro govori - možda je ovaj citat jedan od glavnih mantri u životu Anđelke Prpić, makar kada govorimo o proteklom periodu koji je glumici doneo veliku životnu promenu. 

O razvodu sa suprugom Dariom Prpićem i dalje ne želi da govori. Ne komentariše, ne daje intervjue, a uz to je otputovala i u planinske predele kada je samo jednom fotografijom stavila do znanja da svoj privatan život drži isključivo za sebe.

Čini se da su upravo to razlozi zbog kojih je harizmatična glumica odlučila da objavi jednu poruku. Da li je ovo još jedan znak koji aludira na priču o njenom razvodu, presudite sami.

Svet se menja tvojim primerom, a ne tvojim mišljenjem“, pisalo je na storiju Anđelkinog profila na Instagramu.

Razvod Anđelka Prpić Prevara Muž Zašto se razvela
Print Screen/Instagram Anđelka Prpić 

Ako iz svega treba da izvučemo poruku i da sledimo nečiji primer, složićemo se sa tim da bi mnoge javne ličnosti mogle da se ugledaju na Anđelku. Da grade karijere bez skandala. Da ne dospevaju u svet poznatih isključivo svojim mrljama iz prošlosti. A da, i ono glavno, da budu vedri i nasmejani, baš kao i Anđelka.

Bilo kako bilo, s obzirom na to da ste već upućeni u navode da je Ava Karabatić glavni razlog ljubavnog kraha poznatog para, podsetićemo vas da se nije libila da govori o tome, takođe putem Instagram profila.

„Ne mogu ni sebe, ni vas lagati, istina je. Dogodilo se to samo jednom“, napisala je Ava a uz to je stavila i dodatno objašnjenje, koje na analizu prepuštamo vama.

Razvod Anđelka Prpić Prevara Muž Zašto se razvela
Print Screen/Instagram Ava Karabatić