Američki glumac Endi Dik dobro je poznat širom sveta zahvaljujući brojnim ulogama u hit ostvarenjima poput "Roadtrip", "Doctor Dolittle", "Employee of the Month", "Zoolander"... i mnogim drugim.

Međutim, slavni "zloća" nije takav samo na filmskom platnu. Istina je da je Endi sve samo ne nevinašce kakvim bi vam se mogao učiniti na prvu loptu. Problematični komičar poslednjih godina puni novinske stupce isključivo skandalima, od kojih su pojedini krajnje bizarni.

Sada je ponovo uhapšen zbog otpužbe da je na live stream-u zlostavljao svog poznanika dok je spavao i pokušao na silu da ima se*s sa njim. Naime, u snimku koji je procurio čuje se mladić po imenu Džej Džej kako oklevajući objašnjava na snimku šta se upravo dogodilo, prenosi Page Six.

Endi Dik zlostavljao je svog prijatelja.
Shutterstock 

"Bio sam u krevetu i osetio sam specifičan miris na određenom delu tela. Psolednje čega se sećam je da smo razgovarali preko telefona sa njegovom verenicom. Osetio sam veštački miris na sebi i shvatio da u analnom otvoru imam nešto nalik na lubrikant", objasnio je stimer.

Suočio se s Dikom, ali je ovaj više bio zabrinut za narkotike.

"Da li si uzeo moj kokain", pitao ga je Dik, na šta je Džej Džej odgovorio da nije uzimao ništa što mu je ponuđeno. Onda ga je pitao zašto ga je napao u toku sna, na šta se glumac branio odgovorom da ga "ostavi na miru".

Snimak sa strima je isečen i pušten na internet, nakon čega je reagovala policija jer im je Dik odranije bio poznat po seksualnim prestupima. Glumac je uhapšen i određena mu je kaucija od 25.000 dolara koju mora da plati do petka.

Kako su vlasti saopštile, radi se na tome da se žrtvi obezbedi potrebna fizička i psihološka pomoć, kako bi se osećala sigurno da ispriča detalje. Nakon ovoga, njegova verenica definitivno je rešila da stavi tačku i bukvalno ga javno ostavila.

"Jesam ga volela, ali ovo je previše. Ne mogu više", rekla je navodno.

Verenica endija Dika nije više mogla da trpi njegovo ponašanje.
Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Endi ima dugu istoriju različitih prekršaja. 2018. spopadao je žene i hvatao ih za zadnjice, ali za to na rkaju ipak nije bio osuđen, ali jeste za identičan napad na vozača kog je tokom vožnje pokušao da hvata po intimnim delovima tela.

Takođe, svojevremeno je uhapšen zbog toga što je bivšeg dečka udario flašom pića u glavu. Međutim, samo tri sata pre toga glumac je platio 50.000 dolara zbog napada na istog momka kog je najpre udario tiganjem.

Inače, nekadašnjoj verenici je pretio da će je ubiti, i tom prilikom izvadio oružje jer ga je napala metalnom stolicom, ali je preskočio da spomene da je on taj koji je izazvao svađu, te da se nesrećna devojka samo branila.

Ne smemo zaboraviti ni situaciju kada je Endi tvrdio da mu je bivši ljubavnik slomio nogu tokom tuče. Nakon svih skandala, Dik je gotovo proteran iz Holivuda, a odao se alkoholu i narkoticima. Redovno konzumira kokain i marihuanu, a svako ko ga je ikad pozvao na bilo kakav događaj zažalio je upravo zbog njegovog ponašanja. Primera radi, organizatori Newport Beach Festivala tužili su ga jer je urinirao bukvalno na platno na kom su se prikazivali filmovi.

Endi Dik poznat je po problematičnom ponašanju.
Shutterstock 

Svoje ponašanje često je pravdao činjenicom da je usvojen, kao i njegov brat za koga je bio vezan i koji je preminuo pre nekoliko godina. Do sada se našao više puta na meti kritika i zbog rasističkih izjava i psovki, a iako se više puta javno pokajao, čini se da je njegova "mračna" strana ipak jača.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!