Pre nešto manje od mesec dana svet je ostao zgrožen nakon što se saznala jedna od najmračnijih tajni Holivuda. Slavna glumica Zara Fitijan otpužena je da je sa suprugom Viktorom Markom, inače instruktorom tekvonda zlostavljala 13-godišnju devojčicu.

Par je osuđen za 14 krivičnih dela, međutim, negirali su krivicu. Devojčica je s druge strane tvrdila da su glumica i njen suprug snimili većinu zlostavljanja kako bi ponovili scene. Međutim, kako su u svakoj laži kratke noge, tako je bilo i u ovom slučaju, jer je na kraju sud doneo odluku da je Zara ipak kriva za zlostavljanje, i služiće kaznu zatvora. Zaru su optužili na osnovu 14 tačaka, a njenog supruga na osnovu 18, jer se tereti za napad na još jednu devojčicu, ali još uvek nije poznato koliko će godina biti u zatvoru.

Zara Fitijan osuđena je zbog zlostavljanja devojčice.
Splash News / Splash / Profimedia 

Devojka je istakla da su se zlostavljanja desila između 2005. i 2008. godine, kada je ona imala između 13 i 15 godina. Sve se desilo kada je Zara devojčici dala alkoholno piće, zatim je svog muža počela oralno da zadovoljava i zamolila devojčicu da im se pridruži. Ona je počela da imitira glumicu i radi isto što i ona. Inače, Zara je devojčici tada bila instruktor borilačkih veština.

Devojka je tvrdila da nije znala kako da reaguje, a ovakve aktivnosti ponavljale su se i po nekoliko puta.

Znala sam da nije u redu, ali nisam znala kako da se izvučem iz situacije“, rekla je policiji.

"Sećam se da sam pokušavala da kopiram Zaru u to vreme jer sam se ugledala na nju i pokušavala da budem poput nje u svakom pogledu", dodala je. Devojka je rekla i da se seća kako ju je Zara "trenirala" da postane bolja u seksualnim aktivnostima, rečeno je sudu.

Zara Fitijan sve vreme je imala uplakan i užasnut izraz lica.
SWNS / SWNS / Profimedia 

Kako Daily Mail piše, devojka je rešila da o svemu progovori nakon što je osetila da ne može više da skriva u sebi takve stvari.

Nakon izricanja presude, glumica je sve vreme imala suze u očima i užasnut izraz lica, preneo je "Daily Mail".

Inače, ono što je bizarno u celoj priči je i to da se u ovom slučaju verovatno ponovio obrazac na koji je glumici dobro poznat. Naime, Viktor je na neki način svojevremeno namamio u vezu tada 14-godišnju Zaru, odnosno sledeći isti obrazac "udvaranja". On je tada imao 37 godina, a glumica je počela da pohađa njegovu spotsku Školu šampiona.

U seksualne odnose stupili su kada je Zara napunila 19 godina, a nakon što su obelodanili svoju vezu Viktor se razveo od tadašnje supruge Džulijet. U tom trenutku on je bio jedan od vodećih trenera borilačkih veština u Velikoj Britaniji i čak je bio na čelu Svetskog kongresa udruženja borilačkih veština.

Tako su na suđenju procurili i pojedini detalji njene prošlosti poput toga da je Zara sa 19 prošla ceremoniju u kineskom hramu Šaolin na kojoj je Viktora prihvatila kao svog "gospodara".

Zara Fitijan sa suprugom je otpužena za zlostavljanje.
printscreen/instagram 

Poklonila se pred njim i izrekla tradicionalne stihove, te zaklela na vernost, ali i obećala da će uraditi sve što ikad od nje bude tražio, makar se to kosilo i sa ličnim stavovima.

"Jednom kada prihvatite nekog za svog gospodara, morate da poslušate ono što od vas traže da uradite ili kažete. To je kao da si rob jer si u milosti gospodara. Ne bi trebalo da razmišljaš svojom glavom jer je tvoj Bog gospodar. Viktor je koristio svoju moć kao majstor borilačkih veština da dominira nad mladim devojkama i kontroliše ih", ispričao je neimenovani izvor koji je nekada trenirao sa ovim parom.

Zara Fitijan bila je omiljena učenica.
pritnscreen/instagram 

"On je u startu posvetio mnogo vremena i energije njenom razvoju. Bilo je očigledno da je ona njegova omiljena učenica i obožavao je tlo po kome je hodao, Bilo je veoma čudno kada smo saznali da su zajedno, najviše zbog razlike u godinama. Džulijet je bila skrhana, jer je ostala sama da odgaja njihovo dete", ispričao je.

Fitijan je tokom policijskog ispitivanja rekla da je devojka koja je podnela tužbu "sve izmislila".

Zara Fitijan tvrdi da je cela priča oko zlostavljanja izmišljena.
printscreen/instagram 

"Ta seksualna aktivnost koju je opisala se nije desila i izmišljena je. Nisam pedofil ni silovatelj, kao ni Viktor. Sada se osećam bolesno i ljuta sam", izjavila je, međutim, očigledno je da je istina ipak isplivala na videlo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!