Miloš Biković nedavno je sve iznenadio kada se na premijeri nastavka filma "Južni vetar" pojavio ruku pod ruku sa novom izabranicom Ivanom Malić.

Naime, ona je sa Milošem i njegovim kolegama pred početak premijere filma provodila vreme u kafiću dvorane, a izgledala je poput holivudske dive u bordo toaleti koja je savršeno istakla njenu figuru.

Miloš Biković slučajno otkrio burmu na fotografiji.
Instagram 

Ivana ima 25 godina, iz Crne Gore je i mlada je pravnica, a na njenom profilu na Instagramu mogu se videti fotografije sa raznih destinacija, te je evidentno da Miloševa nova partnerka voli da putuje i uživa.

Tako je pre nekoliko dana objavila fotografiju iz Moskve i time jasno podstakla još više spekulacija da u Rusiji vreme provodi sa popularnim glumcem.

Ovoga puta, jedna fotografija Miloša Bikovića koja je isplivala na društvene mreže, pokazuje detalj koji do sada nismo viđali na glumcu.

Miloš Biković nosi burmu na desnoj ruci.
Instagram 

Naime, na jednom od poslednjih Instagram storija, na njegovoj desnoj ruci, na domalom prstu, zasijala je burma.

Kako svoju vezu i intimu čuva daleko od očiju javnosti, mnoge je zaintrigirao prsten na njegovoj ruci. Neki su i pomislili da se Biković u tajnosti oženio, što je sigurno i pojedine dame razočaralo, s obzirom na to da glumac važi za miljenika ženske populacije.

Miloševa prijateljica je uslikala njegovu burmu na ruci.
Instagram 

Da li je ovo detalj potreban za snimanje projekta u Rusiji ili je o nečemu drugom reč, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!