Miloš Biković nedavno se na premijeri filma "Južni vetar 2" pojavio u društvu zgodne brinete, za koju se nedugo zatim saznalo da se zove Ivana i da je pravnica iz Crne Gore.

Iako niko sa sigurnošću ne zna kada su njih dvoje započeli vezu, reklo bi se da su stvari između njih malo ozbiljnije. Miloš već duže vreme zbog poslovnih obaveza živi na relaciji Beograd-Moskva, a sada je u prestonicu Rusije odveo i svoju novu devojku.

Ivana je to potvrdila na svom Instagram profilu, gde je objavila fotografiju iz Moskve. - Hladnije je nego što izgleda - napisala je Ivana, a odmah su usledili brojni komentari ispod slike.

ivana malic u moskvi
Instagram 

Pojedini su joj delili komplimente za dobar izgled, a bilo je i onih koji su se našalili na račun njene veze sa Bikovićem.

- Što si ukrala Bikoviću jaknu? - napisao je jedan pratilac Ivani, ali ona nije odgovorila na taj komentar. Podsetimo, Miloš je novu vezu u početku krio od javnosti, te se nisu pratili na Instagramu, niti su se zajedno pojavljivali u javnosti.

milos bikovic i ivana malic
Instagram 

Međutim, Ivana nije krila ljubav prema glumcu, te je sitnim detaljima pokazivala emocije. Na brojnim storijima moglo se videti da se vezom pohvalila najpre na diskretne načine.

Najpre je pozirala sa maskom na kojoj su M.B. inicijali, kasnije scenom iz predstave u kojoj je Biković igrao, a podelila je i fotografiju iz njegovog stana, kao i fotografije ljubimca, a sve to možete videti u galeriji u nastavku teksta.

priotnscreen/instagram Ivana Malić storiji sa Instagrama o Bikoviću