Kada je u Beogradu održana dugoočekivana premijera filma "Južni vetar 2", glavna zvezda događaja bio je ko drugi nego proslavljeni glumac Miloš Biković, a niko nije očekivao da će ga rame uz rame pratiti prelepa brineta.

Tako su krenule spekulacije o glumčevoj novoj devojci, a mediji su izveštavali sve o atraktivnoj lepotici koja je sve do početka projekcije filma vreme provodila sa Milošem i njegovim prijateljima.

milos bikovic
ATA Images 

Ona se zove Ivana Malić, pravnica je i ima 25 godina. Ivana iz je Crne Gore a na njenom profilu na Instagramu mogu se videti fotografije sa raznih destinacija.

Iako do sada nije želeo da se oglašava povodom ovih navoda, Miloš Biković je prvi put prokomentarisao svoj trenutni ljubavni status.

Naravno, ponovo u svom stilu, odgovorio je misteriozno. Glumac je sinoć gostovao u emisiji "AmiG Show", a kada ga je voditelj Ognjen Amidžić upitao kako bi jednom rečju opisao svoj ljubavni život, Miloš je odgovorio:

milos bikovic i ivana malic
ATA Images/Antonio Ahel 

- Konsolidacija - rekao je glumac uz osmeh dok su se i njegove kolege nasmejale.

Podsetimo, ljubavni život Miloša Bikovića u poslednje vreme je glavna meta medija.

Sve je počelo kada ga je njegova bivša devojka Arina Vološina optužila da je bio zao, grub i egocentričan, a takve optužbe potvrdila je još jedna njegova bivša - manekenka Barbara Tatalović.

milos bikovic i ivana malic
Instagram 

Nakon ovih optužbi, Biković se oglasio na svom Tviter nalogu, rekavši da "postoji razlog zašto su bivše devojke - bivše".

Osim toga, Miloš je u emsiji objasnio zašto mu je film "Južni vetar" jedan od omiljenih filmova.

- Zato što je za mene prvi deo bio iskorak u drugačiju vrstu uloge od toga kako me percipira publika, a i jednostavno je dobar film. Srpski je a može biti svetski - rekao je glumac objašnjavajući šta je naučio od Maraša, uloge koju tumači.

milos bikovic
Instagram 

- Od Maraša sam naučio brzinu razmišljanja, on instiktivno reaguje, a ja više analiziram. On od mene može da nauči da bude sporiji i da se bavi nečim što nije ubijanje ljudi - rekao je Biković.