BIKOVIĆA JE OSVOJILA PRAVNICA IZ CRNE GORE: Kada vidite kako Ivana izgleda, biće vam jasno zašto je Miloš pao na nju

Miloš Biković juče se pojavio na premijeri filma "Južni vetar 2" sa novom devojkom, a u nastavku teksta saznajte kako ona izgleda.

ivana malić
Instagram 

Sinoć su na premijeri filma "Južnog vetra 2" sve oči bile uprete u glumca Miloša Bikovića, budući da se pojavio sa novom devojkom.

Lepa crnka svojom pojavom oduševila je sve prisutne, a njeno ime je Ivana Malić.

Naime, ona je sa Milošem i njegovim kolegama  pred početak premijere filma provodila vreme u kafiću dvorane, a izgledala je poput holivudske dive u bordo toaleti koja je savršeno istakla njenu figuru.

milos i ivana na premijeri filma juzni vetar 2
Instagram 

Ivana (25) je Crne Gore i mlada je pravnica, a na njenom profilu na Instagramu mogu se videti fotografije sa raznih destinacija, te je evidentno da Miloševa nova partnerka voli da putuje i uživa.

Instagram Ivana Malić je nova devojka Miloša Bikovića

Osim toga, Ivana nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojim odevnim izdanjima, te se može zaključiti da nova devojka poznatog glumica itekako ima ukusa i stila.

Kada je njena romansa sa glumcem počela javnosti nije poznato, pa ipak, ona se sa njim pojavila na premijeri filma, ali Miloš je ipak Crvenim tepihom ipak je prošetao sa koleginicom Jovanom Stojiljković, dok ga je devojka čekala po strani.

milos bikovic i ivana milic na premijeri filma
ATA Images/Antonio Ahel 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši