Premijera filma “Južni vetar, ubrzanje” privukla je pažnju publike, a zvezda večeri Miloš Biković, iako je prošetao crvenim tepihom sa koleginocom Jovanom Stojiljković, u kafiću pre projekcije razmenjivao je nežnosti sa novom izabranicom Ivanom, inače mladom pravnicom iz Crne Gore.

- Miloš za sada nije spreman da u javnosti priča o Ivani, ali ni da se fotografišu. Tek su na početku veze i sve je sveže. Za sada sve funkcioniše kako teba. Jedno prema drugome imaju razumevanja i Ivana u potpunosti shvata Milošev posao.

Ona je talentovana, mlada devojka, lepa i ambiciozna, upravo kakav je i on, pa su se našli - kaže izvor za “Blic”.

Miloš Biković je u vezi sa Ivanom Malić iz Crne Gore.
Instagram 

Inače, Miloš Biković, nije pristalica da o svom intimnom životu previše priča, pa teme o ljubavi vešto izbegava.

Kada je njuhova romansa tačno počela javnosti nije poznato, pa ipak, ona se sa njim pojavila na premijeri filma, a do početka filmske projekcije, vreme je provodila sa Milošem i njegovim prijateljima.

Instagram Ivana Malić je nova devojka Miloša Bikovića

Ivana (25) je iz Crne Gore i mlada je pravnica, a na njenom profilu na Instagramu mogu se videti fotografije sa raznih destinacija, te je evidentno da Miloševa nova partnerka voli da putuje i uživa.

Osim toga, Ivana nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojim odevnim izdanjima, te se može zaključiti da nova devojka poznatog glumica itekako ima ukusa i stila. I na premijeri je bila obučena kao za Holivud, a njena pojava u bordo toaleti nikoga nije ostavila ravnodušnim.