Ljubavni život Miloša Bikovića u poslednje vreme je glavna meta medija. Sve je počelo kada ga je njegova bivša devojka Arina Vološina optužila da je bio zao, grub i egocentričan, a takve optužbe potvrdila je još jedna njegova bivša - manekenka Barbara Tatalović.

Nakon ovih optužbi, Biković se oglasio na svom Tviter nalogu, rekavši da "postoji razlog zašto su bivše devojke - bivše".

Ipak, poslednja u nizu devojaka je Ivana Malić, pravnica iz Crne Gore, sa kojom se glumac pojavio na premijeri filma "Južni vetar 2".

milos bikovic
Instagram 

Ipak, zašto je glumčev ljubavni život toliko turbulentan? Da li se svako može nositi sa nečijim uspehom i slavom, da li je daljina presudila da se ove ljubavi završe ili su optužbe bivših istinite, saznajte u nastavku.

Ovo su bivše devojke Miloša Bikovića:

Anja Alač

Jedna od njegovih prvih devojaka bila je glumica Anja Alač. ćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača. Ona je srce Miloša Bikovića osvojila još na fakultetu na kom su zajedno studirali. Bili su u vezi pre 10 godina, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

anja alac
Instagram 

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Ipak, par je do danas ostao u dobrim odnosima, pa se često viđaju na zajedničkim okupljanjima kolega sa klase.

Brankica Sebastijanović

I sledeća devojka Miloša Bikovića bila je sa Fakulteta dramskih umetnosti, glumica Brankica Sebastijanović. Kad su se zaljubili, ona je još uvek studirala, a on je tek započinjao uspešnu filmsku karijeru.

Počeli su da rade zajedno, a prvi projekat bilo je film, kasnije i serija "Samac u braku“, u tom ostvarenju tumačili su bračni par.

brankica sebastijanovic
Instagram 

Razlozi raskida Miloša i Brankce nikada nisu bili poznati, ali je po okončanju veze, Miloš ubrzo počeo sa snimanjima u Rusiji.

Saša Lus

Miloš i Saša upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Bili su u vezi nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

Kada se u medijima pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, manekenka je doživela osudu i prozvana je preljubnicom.

sasa lus
Instagram 

Miloš je, kao pravi kavaljer, bio prinuđen da je brani, pa je na Instagramu objasnio da su on i Saša raskinuli pre nego što je ta slika nastala, ali da nisu pronašli za shodno da o tome obaveste javnost.

Saša, koja je krasila naslovne strane najprestižnijih magazina na svetu i nosila modele svih važnih kreatora, ubrzo se, po okončanju veze sa Milošem, okušala i kao glumica.

Iako se spekulisalo da je Saša Milošu slomila srce, glumac je brzo pronašao utehu u naručju još zanosnije Ruskinje.

Aglaja Tarasova

I sa njom se slikao za naslovne strane ruskih časopisa, nikad srpskih. Ovde gotovo da nije ni govorio o njoj, a ubrzo su zaigrali u zajedničkom filmu "Led".

Zanimljivo je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu "Mitovi", poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

aglaja tarasova
Instagram 

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gde je bila njegova pratilja na venčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice i košarkaša Miloša Teodosića. Aglaja je danas dobra prijateljica sa glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima u Rusiji.

Prema Miloševim rečima, on i Aglaja raskinuli su nakon godinu i po dana zajedničkog života, a u javnosti se nagađalo da je krivac za prekid veze to što je glumac nakon "Leda" sve češće boravio u Srbiji.

Barbara Tatalović

Manekenka i glumac vezu su otpočeli u tajnosti, a onda su počeli javno da se pojavljuju kao par. Iako su mnogi očekivali da će ova veza prerasti u nešto više, do raskida je navodno došlo zbog daljine i retkog viđanja.

Barbara je jedna od retkih koja je rekla da joj ne prija da se o njoj govori kao o bivšoj devojci Miloša Bikovića. Dok su još uvek bili u ljubavnoj vezi, manekenka je odigrala malu ulogu u filmu "Hotel Beograd" u kojem je glumio i Miloš Biković koji je takođe bio i producent ovog projekta.

barbara tatalović
Print Screen / Instagram 

Ipak, Barbara je tek nedavno šokirala javnost priznanjem da je bila žrtva psihičkog nasilja od strane Bikovića. Kako je u svojoj objavi na Instagramu napisala, trebalo joj je dosta vremena da se oporavi od traume.

U tome su joj pomogli višemesečni razgovori sa psihijatrom. Bivšeg partnera zbog kog je izgubila samopouzdanje nazvala je narcisom, a kada je od pratioca dobila pitanje kako se sa tim izborila rekla je:

- Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar 4 puta mesečno u samom početku - napisala je ona.

Barbara je danas u srećnoj vezi sa sportistom, sa kojim redovno objavljuje fotografije na Instagramu.

Arina Vološina

Ovo je devojka koja je svojim iskustvom iz veze sa Milošem Bikovićem, podigla javnost na noge. Kako bomba je odjeknula vest da je Miloš Biković bio veoma manipulativan u vezi.

Ova mlada lepotica rekla je da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku).

arina volosina
Instagram 

Ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to.

Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

Vest da Miloš ima novu devojku i da je reč o Arini u srpskoj javnosti odjeknula je u maju 2021. godine.

Glumac je tada snimljen na večeri magazina "InStyle" u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Ivana Malić

Ovo je devojka sa kojom se glumac pojavio na premijeri filma "Južni vetar 2" koji se trenutno emituje u bioskopima. Ivana ima 25 godina, iz Crne Gore je i mlada je pravnica.

ivana malic
Instagram 

Naime, ona je sa Milošem i njegovim kolegama pred početak premijere filma provodila vreme u kafiću dvorane, a izgledala je poput holivudske dive u bordo toaleti koja je savršeno istakla njenu figuru.

Kada je njena romansa sa glumcem počela javnosti nije poznato, ali Ivana svojim fotografijama na Instagramu mami uzdahe mnogih muškaraca.