Ruska plesačica Arina Vološina, našoj javnosti postala je poznata kada je stupila u vezu sa Milošem Bikovićem. Ipak, njihov kraj nije se završio slavno.

Arina je javno progovorila o njihovoj vezi i tom prilikom otkrila da je Miloš prema njoj bio "izuzetno manipulativan i grub". Nakon poduže objave na Instagramu, plesačica je dobila podršku od još jedne Bikovićeve bivše, Barbare Tatalović.

arina volosina
Instagram 

Glumac se tada oglasio na Tviteru, a potom i javno demantovao navode, a u njegovu odbranu stao je i "Baća", odnosno njegov prijatelj i kolega Miodrag Radonjić.

Ipak, niko nije znao da je Arina preživela pravu dramu zbog zdravstvenih problema.

Ona je na Instagramu podelila i traumatičan period koji je preživela u aprilu 2021. godine, kada je dobila krvarenje u jednom delu mozga.

Ispovest prenosimo u celosti:

- Teško je ukratko opisati šta se dogodilo. Mnogo je pitanja u mom srcu. Ipak, ova potraga vam daje priliku da naučite nešto novo i još više cenite sve što imate: veru, unutrašnju snagu, srce, dušu - ono glavno što je uvek uz vas i koje će vas izvući iz svake situacije. Na moju veliku žalost, želja da se vratim na podijum nije podržana najvažnijom mogućnošću - zdravljem.

arina volosina
Instagram 

U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom od delova mozga, koje je pratila nepodnošljiva glavobolja, loša koordinacija, vrtoglavica. Ispostavilo se da je početna dijagnoza pogrešna, a propisano lečenje bilo je netačno. Pokušala sam da živim normalnim životom, verujući da sve nije tako teško, navikavajući se na simptome: držala sam lekcije, trenirala, radila, planirala nešto novo. Vreme je izgubljeno.

Sada je ovo glavna preporuka lekara: da se izbegne recidiv u bliskoj budućnosti bez velikih opterećenja i nastavi sa praćenjem, ali može početi da se postepeno vraća u aktivan život. Naravno, ne kako bismo želeli: bez takmičenja i intenzivnih treninga, ali ipak da budem u igri.

Smisao ovoga što se sada dešava sa mnom je da naučiš da preispitaš, da živiš ono što ti se desilo, da postaneš drugačiji, a da ne izgubiš sebe. Da bi ovo na kraju opet podelili, pre svega - u kreativnosti.

Za mene je ovo vreme bilo usko povezano sa sposobnošću da osetim i doživim širok spektar emocija.

Govorim sada o tajni koja je u svakoj kreativnoj osobi, ali koju ne možete da trenirate, stimulišete, koju možete samo da obrazujete i pronađete u sebi.

arina volosina
Instagram 

Naučila sam ovu životnu lekciju: posle nekog vremena, zahvaljujem za sve još većom snagom. Lako je sve napisati o umoru, stresu, ali ponekad signali tela mogu biti i o nečem ozbiljnijem: problemi sa koncentracijom pažnje, vidom, formulisanjem misli, reakcijama - anksiozni simptomi.

arina volosina
Instagram 

Vodite računa da vaše objave na Instagramu nikada ne liče na izjave iz medicinskog kartona. Ne znam šta će biti, kakav će biti moj profesionalni put, potrebno je vreme i novi pregledi - stoji u postu koji je objavila.