Nataša Bekvalac važi za jednu od najstilizovanijih pevačica na sceni, a njena pojava nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao što je i sinoć bio slučaj.

Iako je privatno odevena uglasnom u kežual stilu, za nastupe bira ekstravagantne komade, a ovaj put je bila u leopard printu od glave do pete, ali ono što se na njoj videlo kad je dolazila, nije ono u čemu je izašla na scenu.

Naime, na bini se pojavila u trikou, koji je otkrio njene zavodljive atribute, a dok je plesala uz melodije svojih pesama niko nije mogao da skine pogled sa nje.

Nataša Bekvalac bila je obučena od glave do ptete u leopart dezenu.
ATA Images/Antonio Ahel 

Nataša je uz ovaj zanosni kostim uparila šešir i rukavice do ramena u istom dezenu.

Nataša je bila vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica tokom celog nastupa, ali jedna stvar prisutnima,a ni fotoreporterima nije promakla, a to je da pitanje da li je na sebi imala donji veš.

Nataša Bekvalac na nastupu bez donjeg veša.
ATA Images/Antonio Ahel 

"Jel ona to nema veš?", "Zamalo da pokaže previše", "Prezgodna", "Zgodna je ali mogla bi nekad da dođe obučena", samo su neki od komentara.

Podsetimo, panonska barbika je nedavno dobila negativne komentare na račun stajlinga, kada se pojavila u skroz providnoj haljini, a ispod nje je imala samo tanga gaćice.

Ipak, Nataša se na komentare ne obazire već radi po svom, te je više nego izvesno da ćemo u budućnosti videti još ovakvih izdanja, a 10 najboljih kostima sa nastupa pogledajte u galeriji ispod.

Antonio Ahel/ATAIMAGES, ATA Images Nataša Bekvalac u ekstravagantnim kostimima za nastup.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!