Manekenkan Tilan Blondo 2007. godine proglašena je za najlepšu devojčicu, a njena karijera je od tada krenula uzlaznim tokom.

Njena pojava uvek zaintrigira javnost, a tako je bilo i sada kada se u utorak pojavila na Nedelji mode u Parizu.

Reviju modne kuće Miu Miu pratila je iz publike, dok je kasnije bila glavna zvezda na pisti kada je nosila modele veša za brend Etam.

Slavna Francuskinja je na reviju stigla u društvu trendseterke Alekse Čang, a izgledala je trendi i urbano u crnim kožnim pantalonama i kratkom topu sa belim detaljima.

tilan blondo
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ipak, masu je zapalila kada se prošetala u seksi kompletu donjeg veša na Etam reviji, pokazavši svoju izvajanu figuru, zategnute noge i isklesane trbušnjake.

Blondo je zaista izgledala spektakularno, i to sa diskretnom šminkom i pomalo divljom, raščupanom kosom.

tilan blondo
Agence / Bestimage / Profimedia 

Podsetimo, Tilan je 2007. proglašena "najlepšom devojčicom na svetu", a prvu naslovnicu krasila je sa samo šest godina. Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha.

Ipak, lepa Francuskinja i dalje radi punom parom, a u pauze između različitih snimanja i modnih angažmana rado koristi da poseti i provede se na nekoj egzotičnoj destinaciji.

U vezi je sa mladim francuskim glumcem Benom Atalom, a ovoj romansi ne zna se puno, osim da je par počeo da se zabavlja prošle godine i da su gotovo nerazdvojni.

Inače, lepa Tilen Blondo ćerka je fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, koji su se zbog nje našli u centru skandala.  Njenu majku u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Brdo koja se sa petnaest godina pojavila u magazinu "El".

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina.

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama.

MCC / Spread Pictures / Profimedia, pritnscreen/instagram Tilan Blondo