Kejti Pajper je do 2008. godine živela život iz snova. Bila je na vrhuncu karijere, osvojila je titulu Miss Vinčestera, radila je kako voditeljka i manekenka, zarađivala ogroman novac... a onda joj je sve to oduzeo onaj kome je verovala najviše.

Stefan silvestre, njen bivši dečko u naletu ljubomore ju je polio kiselinom uz pomoć profesionalca, a samo par nedelja ranije skoro 8 sati se nad njom iživljavao i višestruko je silovao.

Nakon ovog monstruoznog čina, koža lica bila joj je potpuno otopljena, kosti oštećene, izgubila je vid na jedno oko,a povređeni su joj bili i delovi ruke. Povrede su bile jezive, a fotografije snimljene oko godinu dana nakon incidenta koje možete videti u galeriji ispod, svedoče u kakvom je stanju bila Pajperova.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia, printscreen/youtube Kejti Pajper operacije nakon napada kiselinom

Stefan silvestre, njen bivši dečko u naletu ljubomore ju je polio kiselinom uz pomoć profesionalca, a samo par nedelja ranije skoro 8 sati se nad njom iživljavao i višestruko je silovao.

Samo zajvaljujući čvrstoj volji, Kejti je uspela da se izdigne mentalno, a potom i fizički iz situacije. Do dana današnjeg imala je preko 400 operacija, a sreća joj se okrenula kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Ona je danas influenser, radio voditelj i tv lice, svoje platforme koristi kako bi pomogla svima koji su prošli slično. O svom tragičnom iskustvu napisala je tri knjige, a 2011. godine proglašena je ženom godine.

Takođe, iako je mislila da nikad više neće moći da veruje nijednom muškarcu, njeno srce osvojio je Ričard Džejms Saton, a par je na tajnom venčanju rekao sudbonosno "da" u decembru 2017. godine. U međuvremenu su dobili i dvoje dece, dve ćerkice Bel Elizabet i Penelope Dijanu, a kako kaže, kada budu bile dovoljno velike ispričaće im celu priču.

Međutim, problemi sa zdravljem nikada nisu stali za lepu influenserku i nekadašnju misicu. Nedavno je morala da se podvrgne transplataciji kože na desnom kapku, a sada ju je zadesio gori i daleko opasniji problem.

kejti pajper nedavno je imala transplataciju koze na kapku
printscreen/instagram 

Kako je objavila na svom Instagramu, pre nekoliko dana počela je da se guši nakon što je pokušala da proguta hranu, a zbog ožiljaka koji su nastali tokom pređašnjih operacija, situacija je bila neizvesna. Ponovo se borila za život, i još jednom izašla kao pobednik.

kejti pajper ponovo se borila za zivot
pritnscreen/instagram 

Poruke podrške ređale su se u ogromnom broju, a Kejti je pojasnila da će ubudće morati da bude pažljivija.

Sa druge strane, njen bivši trenutno uživa u slobodi. On je zapravo bio pušten iz zatvora 2018. godine nakon izdržane kazne zatvora od 6 godina, ali je vraćen nazad nakon nasilnog ponašanja i pokušaja krađe automobila.

Pušten je na slobodu prošle godine, i sada uživa kraj nove žene Daniele Burke koja mu je zapravo pisala dok je još služio zatvorsku kaznu. Oni su se i venčali pre izdržavanja njegove druge kazne, a ona je tada pričala da je ne zanima njegova kriminalna prošlost.

nova zena pretila je misici
pritnscreen/instagram 

Međutim, nije se tu zaustavila. Očigledno su joj ohrabrujući postovi Kejti Pajper bili trn u oku, te je u više navrata i javno pretila nekadašnjoj misici, a potom je privedena nakon što je i rođenoj majci rekla "da prestane da se meša u njen život da joj njen muž ne bi spalio lice".

Policija je brzo intervenisala, a nakon toga Daniela se smirila. Srećom, lepa Kejti danas živi dovoljno daleko od monstruma, te joj više ne može naškoditi fizički, a kako danas izgleda nakon svega što je proživela možete pogledati u galeriji na kraju teksta.

pritnscreen/instagram Kejti Pajper danas