Protiv Ar Kelija, američkog pevača čije je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja, reketarenja i podmićivanja u toku, progovorila je i izvesna Stefani koja je otkrila nove detalje o reperu.

Treća osoba koja je otvoreno i pred sudom uperila prstom u Roberta Silvestera Kelija, koji je svetsku slavu stekao pod imenom Ar Keli, istakla je kako joj nije bilo nimalo prijatno, a ni normalno, kad je čula da on „voli i mlađe”. Izvesna Stefani koja sada ima 39, a muzičara je upoznala sa svega 17, tvrdi da joj je on to rekao sam, te da je imao nameru „da je i bolje upozna, a onda se i mazi s njom”.

nove optuzbe za ar kelija
Antonio Perez / Chicago Tribune / Zuma Press / Profimedia 

U svom iskazu, ona je naglasila da su se upoznali kada mu je 1999. prišla ne bi li organizovala audiciju za svog prijatelja, s čim se on brzo složio, u nadi da će provoditi više vremena sa njom, prenosi „People”.

Stefani je na sudu otkrila da je tokom jedne večere, s još dva poznata repera, rekao da „voli mlađe” kad je saznao koliko ona ima godina.

"Eto, pogledaj Džerija Lija Luisa… On je genije, a i ja sam. Mi bi trebalo da možemo da radimo šta hoćemo", prisećala se dalje Stefani njegovih reči.

stefani optuzila ar kelija
Shutterstock 

Keli se od početka avgusta suočava s raznim optužbama. Do sada, sve se odlagalo zbog pandemije koronavirusa.

Stefani je, inače, samo jedna u nizu koje su optužile Kelija za napastvovanje, a koje su učetvovale u projektu „Surviving R. Kelly”, dokumentarcu iz 2019. godine. Kako piše „Times”, ona je jedna od tri koje su posvedočile da su pretrpele pakao od strane pevača dok još nisu bile ni punoletne.

"To je definitivno bio najteži period u mom životu. Imala sam veoma nisko samopoštovanje. Nikada se nisam tako ponašala pre. Potpuno me je ponizio, degradirao i uplašio. Nikada neću zaboraviti način na koji je ophodio prema meni", rekla ona Stefani, za Times.

Podsetimo, reper čije je pravo ime Robert Sivester Keli, već se decenijama suočava sa navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su mnoge tinejdžerke. Optužbe je više puta odbacio. Ako bude osuđen po svim tačkama optužnice, Ar Keli mogao bi biti osuđen na nekoliko decenija.

Keli je u zatvoru poslednje dve godine, a u je junu premešten u Bruklin iz Čikaga na suđenje.