Finale Vimldona u kome igraju Novak Đoković i Mateo Beretini okupilo je mnoge poznate ličnosti. Najviše pažnje privukla je Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, koja je poznata kao veliki ljubitelj tenisa.

Ona je u pratnji oca Majkla Midltona došla u ložu, odakle je pratila pomenuto finale, a mnoge je iznenadilo što nije sa suprugom, Vilijamom, vojvodom od Kembridža.

Prethodnog dana Kejt je takođe bila na teniskom meču u društvu svog supruga gde je sve oduševila svojim elegantnim izadanjem u svedenoj zelenoj haljini.

kejt midlton na vimbldonu
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Vojvotkinja je do sada imala dužnost da pobednicima na Vimbldonu uruči pehar, pa se pretpostavlja da će tako biti i danas. Kejt je kao i do sada bila savršeno stilizovana za ovaj događaj.

Bebi roze haljinu uklopila je sa sandalama na visoku potpeticu i klač torbicom iste boje. Inače, ovaj model haljine je omiljen britanskoj vojvotkinji i savršeno ističe njenu figuru.

Nebrojeno puta do sada imali smo prilike da je vidimo u "jednostavnoj" kreaciji na kopčanje i zatvorenim okovratnikom, midi dužine i sa kaišem u struku.

kejt midlton na vimbldonu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Ovu ženstvenu kreaciju midi dužine potpisuje britanski brend Beulah London, a lepa 39-godišnjakinja često nosi upravo njihove komade. Veoma je zanimljiv izbor sandala koje je Kejt ponela, a u pitanju su cipele modnog brenda Aldo koje su veoma pristupačne.

Kejt je sve vreme krasio širok osmeh na licu, a nosila je i sunčane naočare, te je svoju gustu kosu uvila u raskošne lokne. Nezaobilazna je bila i maska na licu koju je bila savršeni uklopljenja uz njen stajling.

Vojvotkinja je poznata kao prava modna ikona koja veoma drži do svog izgleda.

i-Images / Eyevine / Profimedia, ROTA / Camerapress / Profimedia Modni stil Kejt Midlton

Pored ostalih, u publici se našao i proslavljeni američki glumac, Tom Kruz, a Vimbldon često okuplja sam krem društva kao što su Sijena Miler, Popi Delevinj, Maja Džama, Holi Vilibi, F.K.A Twigs, Džesi Džej...

Teniski turniri često su svojevrsna modna pista na kojima se poznate dame utrkuju koja će poneti bolju odevnu kombinaciju.