Nekadašnja teniserka Ana Ivanović nikada nije skrivala koliko je vezana za porodicu. Sa druge strane, od samog starta trudila se da sačuva njihovu privatnost, te nikad nije objavljivala toliko fotografija sa njima.

Ipak, nedavno je pokazala kako joj izgleda majka, i svi su bili saglasni da je od nje nasledila lepotu, a sada je objavila i fotografiju sa tatom, Miroslavom Ivanovićem, a povod je bio predivan.

Naime, njenom ocu je rođendan, a na svojim društvenim mrežama Ana je podelila zajedničku fotografiju i napisala emotivnu čestitku.

ana sa tatom miroslavom
printscreen/instagram 

"Dragi tata, želim ti sve najbolje na svetu za rođendan. Nastavi da širiš svoju svetlost, inspirišeš me da budem bolja i da budeš najbolji otac pun ljubavi, kakav već jesi. Volim te", napisala je Ana u opisu zajedničke fotografije.

Komentari su se samo ređali, a pratioci su saglasni da lepa Ana veoma liči na svog tatu.

"Koliko ličite", "Tvoj tata je srećan jer ima takvu ćerku", "Kako zgodan čovek, srećan rođendan", "Kad sam te videla sa mamom bila sam ubeđena da si njena kopija, međutim, sad vidim da baš ličiš na tatu", "Predivan otac, predivna ćerka", "Pa vi ste preslikani"...

ana ivanovic
Instagram screenshot 

Ipak, u moru mahom pozitivnih komentara našli su se i neki negativni. Naime, pojedini pratioci zamerali su Ani što je čestitku napisala na engleskom, a ne na maternjem, srpskom jeziku. Zbog toga su neki pisali da je "već zaboravila srpski" i slično, ali se Ana na ove komentare nije obazirala.

Instagram Ana Ivanović