Jedna od najlepših glumica Hali Beri odlučila se za veliku promenu. Hali se pojavili na dodeli nagrada "Critics Choice Awards" i privukla je pažnju svojim sjajnim izgledom.

Glumica je javnosti premijerno predstavila novu, smelu frizuru, kakvu je nosila tokom 2000-tih, kada smo je gledali u filmu "Džejms Bond", ali i kada je pre 20 godina osvojila Oskar za najbolju glumicu.

hali beri ima novu frizuru
Casey Flanigan/ISMPI / Capital pictures / Profimedia 

Iako je govorila da ne prati trendove bilo da je reč o modi i lepoti, glumica je izabrala asimetričnu piksi frizuru koja je ove godine apsolutini hit, a pored je promenila i boju kose.

hali je kratko kosu nosila i pre 20 godina
20TH CENTURY FOX - HAMSHERE, KEITH - Album / Album / Profimedia 

Hali je otkrila da je bila inspirisana svojim likom Stormom, iz X-Mena kada se odlučila za odabir novog look-a.

Njeni pramenovi bili su naglašeni i fantastično ošišani sa jedne strane, dok je druga strana bila vrlo kratko podšišana.

hali beri je inspriaiju za novu frizuru potražila u junakinji x man-a
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumica je i na svom Instagramu podelila slike nove frizure, za koju je dobila samo reč hvale.

Lepa Hali na crvenom tepihu pojavila se elegantnom odelu u pratnji svog partnera, muzičara Vana Hantoa, koji je posle svih ljubavnih brodoloma uspeo da joj vrati veru u ljubav i osmeh na lice.

Podsetimo, Hale se udavala tri puta. Prvi put 1993. godine za Dejvida Džastisa (55), drugi put se udala 2001. godine za kantautora Erika Beneta (50), a treći put 2013. godine za glumca Olivera Martineza (55), s kojim je dobila sina Mejsa Roberta (7).

Instagram Slavna glumica ima novu frizuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!