Glumica Hali Beri sa razlogom nosi titulu jedne od najzgodnijih u Holivudu.

Svojim izgledom neretko ostavi bez teksta gdegod da se pojavi, a tako je bilo i ovog puta kada su je paparaci uslikali tokom šetnje sa sinom.

Berijeva je poznata kao neko ko se u slobodno vreme šminka samo ako ima razloga, te je često možete videti u prirodnim izdanjima, a kako i te kako vodi računa o svojoj koži, jedna je od retkih koja bez šminke zapravo izgleda sjajno.

Dok je šetala sa sinom Mejsom glumica je nosila masku, sve dok nisu seli u automobil. 

hali beri
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njeno opušteno izdanje još je jednom dokazalo da je zaista bez konkurencije što se tiče izgleda, a pažnja paparaca nije joj ni najmanje zasmetala.

Inače, Berijeva je prošlog leta potvrdila glasine da je u vezi sa muzičarem Van Hantom (51) i oboje često dele zajedničke romantične fotografije na svojim Instagram profilima. Pre njega je imala buran ljubavni život, a iza nje su tri propala braka.

hali beri
Instagram 

Bila je udata za bejzbol igrača Dejvida Džastisa od 1993. do 1997. godine. Udala se za kantautora Erika Beneta 2001. godine, a par se razveo 2005. Njen poslednji suprug bio je francuski reditelj Olivije Martinez, sa kojim je bila u braku od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Mejsa Roberta.

hali beri i olivije martinez
Shutterstock 

Pored sina, Hali ima i 13-godišnju ćerku Nalu, koja ju je dobila u vezu sa manekenkom Gabrijelom Obrijem. Nekada se pričalo da je bila i sa Kianuom Rivsom, a 2017. je bila u kratkoj, šestomesečnoj romansi sa muzičkim producentom Aleksom Da Kidom.