Iako su Viktorijini anđeli navikli na vešta koketiranja sa kamerama, čini se da ne smeju da se opuštaju ni kada odu u jednu sasvim običnu šetnju. Kažu da se nikad ne zna odakle paparaci vrebaju a tako je ovoga puta glavna meta bila Alesandra Ambrozio.

Naime, dok je šetala ulicama Los Anđelesa, manekenka je uslikana u najopuštenijem izdanju ikada. Sportske patike, široka trenerka i top su kombinacija koju je Alesandra izabrala za dnevnu varijantu.

alesandra ambrozio
Print Screen / Instagram 

Ipak, malo ko je čuvenu lepoticu mogao da prepozna na ulici. Alesandra je lice bez šminke sakrila naočarama za sunce, dok je neurednu kosu vezalu u punđu, koja joj je, čini se, više odmogla nego pomogla.

Komentari na račun njenog neurednog izgleda samo su se nizali "Ko bi rekao da ovako izgleda van piste",  "Ovo nije ona, pomešali ste", "Nikad je ne bih prepoznala...".

Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia Alesandra Ambrozio u opuštenom izdanju

Inače, Alesandra je zbog izgleda u detinjstvu jako patila, a sa samo 11 godina podvrgla se estetskoj operaciji.

Imala je samo 8 godina kada je na naslovnoj strani poznatog brazilskog magazina videla Karen Mjulder. Rekla je: “Želim da budem kao ona”. Krenula je na časove manekenstva sa 12 godina, a san svake devojčice ostvarila je već sa 14 kada se plasirala među dvadeset finalista na takmičenju modela u Brazilu.

aleksandra ambrozio
Instagram 

U maju 2007. godine, kao Viktorijin anđeo, imala je čast da se nađe na listi “100 najlepših žena sveta” koju je objavio magazin “People”. Kada se Alesandra doselila u Njujork, veliku pomoć oko prevođenja sa brazilskog na engleski pružila joj je Adrijana Lima koja je izjavom u svojoj nevinosti iznenadila mnoge.