Jedna od najupšeniji manekenki na svetu svakako je Alesandra Ambrozio koja je bila jedna od čuvenih Viktorijinih anđela. Sa svojih 40 godina lepa Brazilka i dalje oduzima dah svojim izgledom iako se pre tri godine povukla iz sveta mode i zvanično se "penzionisala".

Alesandra je krasila naslovnice više od 70 prestižnih modnih magazina, a još se nije desilo da nije na brojnim listama završila među najlepšim ženama sveta.

Ipak zgodna manekenka nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom, čak je imala i manjak samopouzdanja zbog izrazito klempavih ušiju.

alesandra ambrozio
Shuterstock 

Zbog ovog problema je sa samo 11 godina rešila da se podvrgne platičnoj operaciji, ali nije sve prošlo u najboljem redu te je Alesandra imala niz zdravstvenih komplikacija.

Upravo zbog toga, lepa manekenka se više nikada nije odlučila ni za jednu estetsku operaciju, što je čini jednom od retkih dama sa svetske javne scene koja se može pohvaliti potpuno prirodnom lepotom.

Instagram Alesandra Ambrozio izgled

Alesandra je inače neko ko nema problem da pokaže svoje nesavršenosti, pa iako mnogi misle da manekenke nemaju problem sa celulitom ona nas je razuverila. Ambrozio sa ponosom pokazuje sve svoje mane i nije neko ko pati od ulepšavanja uz pomoć plastične hirurgije.

Bivši anđeo Victoria's Secret-a i slavna manekenka Alesandra Ambrozio danas živi život punim plućima a od nedavno uživa u romansi sa novim dečkom Ričardom Lijem. Toliko fokusirani jedno na drugo da ne mare za objektive paparaca i znatiželjni i pogleda.

alesadnra ambrozio
Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia