Bivša manekenka Alesandra Ambrozio (40) uslikana je pri dolasku u društveni klub Little Beach House Malibu čija je članica, a pažnju paparaca najviše je privukla odevnom kombinacijom.

Na sebi je imala duge šarene pantalone i košulju kojom umalo nije otkrila više nego što je želela s obzirom na to da je raskopčala koje dugme više. Tako se njezn dekolte našao u prvom planu pa su se svi na ulici okretali za njom, a čini se da je znatiželjnicima odlučila da da malo dodatnog materijala, pa je tako u potpunosti pokazala šta nosi ispod košulje.

Svi su mogli da vide njen brushalter u boji lavande, no manekenki to nije predstavljalo nikakav problem.

alesandra ambrozio, paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Alesandra se nedavno vratila u Kaliforniju iz rodnog Brazila koji je posjtila s decom i novim dečkom Ričardom Lijem s kojim je u vezi od februaraove godine. Pre njega bila je u vezi sa italijanskim modnim dizajnerom Nikolom Odijem, a pre njega je bila verena za preduzetnika Džejmija Mezura s kojim ima ćerku Anju i sina Noa..

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Alesandra Ambrozio

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svetu ostvarila je još kao tinejdžerka, a nakon što se proslavila kao supermodel ostvarila je saradnju s najpoznatijim modnim kućama poput Dolce & Gabbana, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, a dugi niz godina bila je  Victoria's Secreta anđeo.