Ako nas iko neprestano oduševljava svojim izgledom iako ima 55 godina, to je, bez sumnje, Hale Beri.

Glumica može da se pohvali savršenom linijom na kojoj bi joj pozavidele i daleko mlađe, a koju duguje zdravoj ishrani i redovnom vežbanju kog se ne odriče ni po koju cenu.

Ovaj dobitni kombo urodio je plodom, a to je moglo videti još jednom nakon gostovanja u emisiji "Džimi Kimel Šou". Hale se pojavila u mini plišanoj suknji sa resama i plišanom kimonu sa zlatnim motivima, a ceo look upotpunila je kožnim kaišem sa zlatnom kopčom sa zmijama. Ispod kimona nije nosila brushalter, a u prvom planu bile su i njene zategnute noge na koje je malo ko mogao ostati ravnodušan.

hale beri
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je se emisiji pojavila i da bi promovisala svoj novi film "Bruised" o ženi koja se bavi MMA borbama, a Hale je svojevremeno priznala da je zbog ove uloge trenirala od 4 do 6 sati dnevno.

hali beri
pritnscreen/youtube 

"Ono što je zaista napravilo razliku jeste to što smo umesto da radimo samo vežbe za trbušne mišiće, svemu dodali i težinu. Kao rezultat toga, moji trbušnjaci su zaista počeli da izgledaju kao da će da puknu", prokomentarisala je ona u emisiji.

hale  beri dzimi kimel
printscreen/youtube 

Inače, da Hale izgleda sjajno i kada nije "namontirana i nalickana" potvrdile su i nedavne paparaco fotografije kada su je uslikali na ulici bez trunke šminke.

Glumica je i poznata kao neko ko se u slobodno vreme retko šminka, ali i da izuzetno vodi računa o svojoj koži.

hale beri
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, mnogi su saglasni da je njenom izgledu doprinela i romansa sa muzičarem Van Hantom pre kog je imala buran ljubavni život, kao i tri propala braka.

Biće da su zdrave navike u kombinaciji sa ispunjenim ljubavnim životom dobitna kombinacija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

20TH CENTURY FOX - HAMSHERE, KEITH - Album / Album / Profimedia, FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia Hali Beri