Slavna pevačica Ledi Gaga pokazala je više nego što je želela tokom odlaska sa snimanja emiseije Stivena Kolberta.

Naime, dok je 35-godišnja mega zvezda išla prema automobilu, dunuo je vetar koji je slučajno raširio njenu haljinu sa dubokim šlicem, čime je donji veš došao u prvi plan.

Naravno taj trenutak nisu propustili paparaci koji su je spremno čekali ispred studija. Ono što mnogima nije promaklo to je da je pevačica pokazala nesređenu bikini zonu.

ledi gaga
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Mogla si bar da se izdepiliraš", "Spolja sve tip-top, a ispod horor", "I ovo je kao slučajno", "Za nju pričaju da nije baš luda za higijenom", samo su neki od komentara na nove fotografije.

Pevačica je započela promociju svog filma "House of Gucci" u Velikoj Britaniji, gde je bila glavna zvezda večeri, vikend je provela u Milanu, a zatim se uputila u Njujork.

ledi gaga
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Ledi Gaga u filmu glumi ozloglašenu Patriciju Ređani koja je optužena za planiranje ubistva svog supruga Mauricija Gučija, koga i filmu glumi Adam Drajver.

Mauricio je inače bio unuk slavnog osnivača modne kuće Gucci, a njihova životna priča punila je medijske stupce 70-ih i 80-ih godina. Film je baziran prema romanu "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, and Glamour.

ledi gaga kao patricija redjani
Gucci via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Kako je Ledi Gaga nedavno otkrila za ovu ulogu se spremala punih deset meseci, a nedavno je otrkila zašto nije želela da upozna Patriciju.

- Nisam želela da bilo šta utiče na moj objektivni doživljaj Patricije Ređani - otkrila je Gaga nedavno pa dodala: - Potpuno sam se saživela sa ovim likom. Gledala sam njene intervjue i čitala novinske članke. Trudila sam se da je razumem, ali nikako da je opravdam.

Potom je objasnila zašto ne želi da upozna Patriciju.

- Nisam sigurna da li želim da je upoznam nakon premijere filma. Nisam sigurna da li bih imala o čemu da pričam sa ženom koja je naručila nečije ubistvo - rekla je pop zvezda.

Ukoliko do sada niste videli fotografije sa snimanja filma, pogledajte ih u galeriju u nastavku teksta:

Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ledi Gaga kao "crna udovica Guči"