Džoni Dep posetio je našu prestonicu kako bi prisustvovao promociji animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES), a tom prilikom sastao se i sa predsednikom Vučićem.

Slavni glumac ostaće u Srbiji 24 časa, a uprkos brojnim obavezama, slavni glumac izdvojio je vreme i da se pozdravi sa fanovima koji ga prate u stopu.

Tako je bilo i večeras kada su ga fanovi dočekali u centru Beograda, i kao i danas oduševljeno skandirali njegovo ime i pokušaval ida dobiju autogram.

dzoni dep u beogradu
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Džoni koji se zaputio na večeru sa poznatima napravio je stajku kako bi pozirao novinarima kada mu je u jednom trenutku prišla jedna gospođa tražeći autogram za svoju uplakanu ćerku.

Kako prenosi Blic, Džoni je istog trenutka pitao gospođu "Gde je ona", a potom se zaputio ka devojci koja mu je otkrila da se zove Nina. Fotografisao se sa njom i dao joj autogram, a majka je sve vreme pokušavala da je smiri.

- Nemoj više da plačeš - govorila je svojoj ćerki, koja je bila van sebe od uzbuđenja što je upoznala svog omiljenog glumca. Džoni Dep se zatim nasmejan i raspoložen uputio na večeru. Nema šta, holivudski glumac je još jednom pokazao da je veličina i od glumca i od čoveka, te da svakog svog fana poštuje i ceni.