Ivanu Nikolić mnogi smatraju da najatraktivnijom Uragankom.

Za lepom plavušom mnogi uzdišu, a nakon Evrovizije na nju je oko bacila čak i svetska zvezda, američki reper Flo Rida. I taman kad smo pomislili da  Ivana ne može da bude lepša, pevačica se odlučila za drastičnu promenu, zbog koje joj poručuju da ne postoji ništa što ne može da iznese.

Naime, iako su na početku u bendu plavuše bile i Ksenia i Ivana, Kneževićeva je prva prešla u tabor riđokosih. Sada se za promenu frizure odlučila i Nikolićeva, te je iz vatrene plavuše postala vatrena brineta. 

Pratioci su oduševljeni promenom, a mnogi su i sugerisali da treba da ode u još tamniju nijansu jer joj smeđe savršeno pristaje.

Ova nijansa smeđe idealna je za plavuše koje žele da konačno "izađu" iz svetlih tonova, jer deluje prirodno, a sa druge strane, svetliji pramenovi oko lica vizuelno daju utisak gušće kose i daju "dubinu". 

Zanimljivo da ovo nije prvi put da je Ivana otišla u tamnije tonove. Zapravo je na samom početku karijere bila brineta, a kako je tada izgledala, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Youtube Pogledajte kako je nekada izgledala Uraganka