Holivudska glumica i dobitnica Oskara Rene Zelveger (52) od nedavno je u vezi sa deset godina mlađim britanskim voditeljem Ant Anstedom, a iako su krili svoju vezu od očiju javnosti prošli petak nisu uspeli da umaknu paparacima.

Naime, njih dvoje su uslikani u društvu njegovog sina Hadsona u Kaliforniji u blizini voditeljeve luksuzne vile na obali okeana.

Ono što je najviše privuklo pažnju svih je slavna 52-godišnja Rene koja na licu nije imala šminku, a opet su u prvi plan došle njene plastične operacije zbog kojih je glumica znatno promenila svoj izgled u odnosu na početak karijere.

rene zelveger novi decko
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Oskarovka je zbog preterane upotrebe botoksa gotovo izgubila prirodnu mimiku lica zbog čega mnogi govore da više liči na voštanu figuru. S druge strane, čini se i da je Rene srećna i opuštena, te da ona i Ant već imaju veoma prisan odnos.

rene zelveger
Rob Latour/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ponekad se dvoje ljudi jednostavno sretnu i odmah kliknu, a trenutak je pravi. Rene je kreativna i voli muškarce koji razmišljaju van okvira. Pametna je, promišljena i uvek se trudi da proširi vidike", rekao je izvor za "People".

"Oboje vole svoju privatnost i ne žele da budu pod lupom javnosti, i to im je zajedničko. On je veliki kreativac sa puno interesovanja, a ona voli da piše i radi produkciju, tako da imaju o čemu da razgovaraju kada su zajedno", dodao je pomenut izvor.

Par se navodno upoznao prošlog meseca u toku snimanja nove Antove emisije "Celebrity IOU Joyride" u kojima slavni popravljaju svoje automobile, a očigledno se stvari prilično brzo razvijaju.

rene zelveger novi decko
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Proslavljeni Britanac iza sebe ima dva braka - nedavno se razveo od Kristine Hak sa kojom ima sina (1), a pre toga je 12 godina, sve do 2017. bio u braku sa Luizom Ansted u kom je dobio dvoje dece - Ameliju (17) i Arčija (14).

S druge strane atraktivna glumica, najpoznatija po ulozi Bridžet Džons, udavala se samo jednom i to za muzičara Kenija Česnija sa kojim je provela svega nekoliko meseci u braku.

novi decko rene zelveger
Instagram 

Povezivali su je i sa Džimom Kerijom, Džordžem Klunijem i Bredlijem Kuperom, a poslednji njen partner kog je predstavila javnosti bio je gitarista Dojl Bramhal.

Dojl i Rene bili su zajedno više od pet godina, sve do 2019, a zanimljivo je da je on živeo u njenoj kući, te da je ona plaćala sve račune i davala mu mesečni džeparac od 4.000 dolara kako bi imao za svoje potrebe.

Više fotografija njih dvoje pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, intagram Rene Zelveger novi dečko