Kim Kardašijan je još jednom "obrnula igricu" kada je u pitanju Met Gala. U moru razočaranja i modnih promašaja, prošetala je crvenim tepihom u jednoj od najkultnijih haljina svih vremena i zasenila prisutne.

Fantastičnu toaletu ranije je nosila Merilin Monro, a do Met Gale imala je svoje posebno mesto u muzeju, sve dok slavna Kardašijanka nije rešila da oživi trenutak iz 60-ih i pojavi se u velikom stilu.

Kim Kardašijan ponela je haljinu Merilin Monro na Met Galu.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Doduše, da bi se uvukla u fantastičnu haljinu Jean Louisa koju je nosila Merilin tokom izvedbe rođendanske pesme predsedniku Džonu Kenediju 1962. godine, morala je po hitnom postupku da izgubi još 8 kilograma. Inače, sama haljina je bila uska i Merlinki, kojoj su na licu mesta morali da je zašiju kako bi mogla da je nosi.

Kim koja je već dovela liniju do savršenstva sada je bila na teškim mukama. Datum Met Gale je blizu, a 8 kilograma nije mali broj. Ona se ranije pridržavala Atkinsonove dijete kojom je regulisala kilograme nakon trudnoće i izgubila svih 30 koje je nagomilala, međutim, sada joj je bilo potrebno ekspres rešenje.

Kim Kardašijan u rekordnom roku izgubila je 8 kilograma.
Ryan K Rolo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Odgovor je bila "zbogom ugljeni hidrati" najradikalnija verzija keto dijeta koja u standardnoj opciji dozvoljava oko 30 gr dnevno. Međutim, Kim je rekla apsolutno "ne". To znači da se iz ishrane izbacuju sve žitarice, ali i mnoge vrste povrća.

Kim Kardašijan je svakodnevno vežbala da bi skinula kilažu.
pritnscreen/instagram 

Rezultat nije izostao, a mnogi su komentarisali da je Kardašijanka nikad mršavija, pogotovo u predelu struka i zadnjice odakle se ujedno višak i najteže skida. Zahvaljujući toj dijeti, Met Gala 2022. godine će ostati zabeležena po legendarnoj Merlinkinoj haljini, viđenoj u javnosti prvi put posle 60 godina.

Doduše, Kim se častila burgerima i picom i mini krofnama odmah nakon gale uz reči da "umire od gladi". Ipak, da bi izgledala tako kako je izgledala na prestižnom događaju, Kim je 2 puta dnevno nosila "sauna odelo", trčala na traci, kompletno izbacila šećere i ugljene hidrate, jela sveže povrće i protein.

Kim Kardašijan pridržavala se najstrožije varijante keto ishrane.
pritnscreen/instagram 

Međutim, pre nego što pokušate ovako nešto sami, bitno je zapamtite da stručnjaci i lekari upozoravaju da se ovakav tip ishrane ne sme praktikovati na duže staze, jer posledice mogu biti daleko veće nego korist. 

I Kim se iz tog razloga ove dijete pridržavala samo 3 nedelje, te se sada vraća na balansiranu ishranu, a još njenih novijih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Skims via Bestimage / Bestimage / Profimedia, pritnscreen/instagram Kako je smršala Kim Kardašijan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!