Jedno je sigurno, Kim Kardašijan itekako razume zadatak koji Met gala postavi, te sledeći put nemojte reći da nije posvećena izgledu.

Nakon godina i godina uloženog napora da na crvenom tepihu Met Gale izgleda najbolje moguće, izgleda je je Kim ovoga puta premašila sva očekivanja.

Od gole Mugler haljine sa korsetom iz 2019. do total black Balenciga outfita svoje siluete u 2021., čini se da je Kardašijanka napravila jednu od svojih najvećih fizičkih transformacija do sada.

Kim Kardašijan na Met gali 2022 u haljini Merlin Monro.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Specijalno za ovu priliku, Kim je ofarbala kosu u plavo po uzoru na Merlin Monro koja joj je bila od glave do pete inspiracija za odgovor na temu "Pozlaćeno doba".

Naravno, Monro je uobičajena referenca na crvenom tepihu, ali Kardašijanka je otišla korak dalje tako što je obukla haljinu Jean Louisa koju je nosila Merlin tokom izvedbe „Srećan rođendan, gospodine predsedniče“ za 45. rođendan predsednika Džona Kenedija 1962.

I dok neki smatraju da je sve vreme nosila kopiju haljine, ona tvrdi da je autentičnu kreaciju nosila prvih nekoliko minuta, a zatim je zamenila kopijom kako je ne bi oštetila. Inače ova haljina je prodata na aukciji za 4.6 miliona dolara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!