Kim Kardašijan dovela je svoju liniju do savršenstva, a za to je, kako je sama isticala, zaslužan poseban režim ishrane baziran mahom na povrću.

Brza hrana je veliko no - no, a Kardašijanka je poznata i po tome da deci brani da se hrane nezdravo, a ima nekoliko kuvara koji su tu da im pripremaju najbolje obroke.

Međutim, da je i ona samo osoba od krvi i mesa pokazala je poslednjim fotografijama kada su je paparaci uslikali dok je jela burger iz poznatog američkog lanca brze hrane.

To ne bi bilo ništa čudno da Kim ne propagira vegansku ishranu već duže vreme, i apeluje na fanove da ne jedu meso. Čak je i na svom profilu prezentovala veganske burgere koji navodno imaju ukus poput mesa iako su potpuno pravljeni od povrća i biljaka.

Naravno, fotografije su preplavile društvene mreže brzinom svetlosti, a mnogi su zbog svega bili besni.

"Ako si se već izjasnila kao vegan, onda budi vegan", "Nema dana za varanje kad si vegan", "Ovo prosto nije u redu", "Kim, jedi šta hoćeš, samo nemoj nama da držiš predavanja", "Tvrdi da ne jede meso, a onda se davi u burgerima kad misli da niko ne gleda"... pisali su fanovi na mrežama, očigledno nezadovolljni postupkom Kardašijanove.

Bilo je i onih koji su pokušali da odbrane Kim tvrdeći da je verovatno uzela vegansku varijantu burgera, ali su na to odgovorili baš iz popularnog lanca brze hrane, tvrdeći da nemaju ništa takvo u ponudi, kao i da je Kim uzela dupli čizburger sa govedinom.

Kardašijanka se povodom svega nije oglašavala, a više je nego evidentno da joj je burger baš prijao jer ga je "smazala" brzinom svetlosti.