Lepa pevačica Maja Berović postala je mama pre samo dva meseca, a ako je suditi objavama na mrežama, nova životna uloga veoma joj prija. Ponosni roditelji sinu su dali ime Lav, a mnogi komentarišu da pevačica sada zrači posebnim sjajem, te da je lepša nego ikada.

Iako se na njenom Instagramu mogu videti samo objave sa trudničkim stomakom, Maja je sada odlučila da obraduje pratioce i pokaže kako izgleda nakon porođaja, a prizor je malo koga ostavio ravnodušnim.

U kratkom topu i helankama pokazala je savršenu figuru i ravan stomak, što je izazvalo oduševljenje njenih obožavalaca. U prvom planu je bila i ogrlica sa imenom njenog sina, a dirljiv trenutak sa sinom sve je raznežio.

Maja Berović pokazala stomak nakon porođaja Instagram/mayaberovicofficial

Podsetimo, pevačica se porodila u Gracu, u luksuznom apartmanu za koji se spekuliše da je platila čak 7.000 evra, a porođaj je protekao u savršenom redu.

Inače, Maja je nedavno otkrila zbog čega je baš sada poželela da se ostvari kao majka.

Maja Berović porodila se pre dva meseca.
pritnscreen/instagram 

- Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat- rekla je Maja pre izvesnog vremena.

Ona je takođe otkrila svojim pratiocima da planira da nastavi karijeru još većim i boljim tempom i nakon što se ostvarila kao majka, a njeni obožavatelji, nakon novog snimka, ubeđeni su da će se pevačica uskoro vratiti nastupima.

Mnogi komentarišu da izgleda kao da nije ni bila trudna, a veruje se da je figuru dovela do savršenstva na isti način kao što je to uradila tokom karantina - dijetom i redovnim vežbanjem

Maja Berović pokazala je kako izgleda 2 meseca nakon porođaja.
pritnscreen/instagram 

Ona je takođe otkrila svojim pratiocima da planira da nastavi karijeru još većim i boljim tempom i nakon što se ostvarila kao majka, a njeni obožavatelji nakon novog snimka, ubeđeni su da će se pevačica uskoro vratiti nastupima.

- Smršala sam pet kilograma, koji su mi falili da bih imala idealnu formu. U tome sam uspela jer sam istrajna. Moj jedini greh su slatkiši. Baš mi fale! Ipak, već nekoliko meseci uspešno odolevam da ne pojedem ništa slatko - ispričala je Maja svojevremeno.

Maja Berović tokom karantina dovela je kilažu do svaršenstva, a veruje se da je sad iskoristila isti način.
pritnscreen/instagram 

Dakle, slatkiši su u ovom slučaju veliko no-no, ključna stavka je fizička aktivnost.

- Treniram sama kod kuće. Trudim se da to bude svaki dan. Nekada mi polazi za rukom, nekada ne. Trening mi traje sat vremena - objasnila je pevačica.

Kad je reč o ishrani, Maja se trudi da na njenom stolu nema crvenog mesa, testa i kolača.

Maja Berović nakon porođaja izgleda kao da nije bila trudna.
pritntscreen/instagram 

- Na mom jelovniku ima više proteina, a mnogo manje ugljenih hidrata i namirnica koje se dugo vare. U poslednje vreme pravim smutije od svežeg voća i povrća, koji mi mnogo prijaju - ispričala je pevačica, a na pitanje da li je pravilna ishrana veoma skupa odgovara:

- Najskuplja je ona koja vas dovede do toga da se loše osećate i ugrozite zdravlje. Zbog toga je važno da ljudi vežbaju i izbace nezdrave namirnice. Ko ne stigne da trenira, treba makar svaki dan da prepešači šest kilometara.

Maja Berović priznala je da vežba kod kuće.
pritnscreen/instagram 

Primer jelovnika Maje Berović:

Doručak: Smuti od različitog voća i povrća.

Ručak: Meso i sveže salata ili bareno povrće.

Večera: Smut od porvrća.

Trik savet: Pijte što više različitijih čajeva i pijte mnogo vode.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!