Popularna pevačica Maja Berović uživa u trudničkim danima u svom toplom domu u Grazu, gde je sa suprugom Alenom napravila pravu prazničnu bajku, a fotografija pored bajkovite jelke oduševila je fanove.

Ovoga puta, Maja je na društvenoj mreži Instagram podelila emotivan video gde se pozdravila sa 2021. godinom, ali i otkrila kako je saznala da čeka dečaka.

Naime, Maji i Alenu je tokom bravka na putovanju stigao rezultat testa koji otkriva pol.

Maja Berović otkrila kako je saznala bol bebe.
Instagram 

Zajedno sa prijateljima popularni par organizovao je mini slavlje povodom otkrivanja pola, a tek posle nekoliko meseci odlučili su da taj video objave u javnosti.

Pored toga, Maja je u videu prikazala do sada neviđene kadrove tokom održavanja trudnoće, kao i kadrove sa ultrazvuka, koji su raznežili sve.

Podsetimo, kako je ostvarila sve na poslovnom planu, Maji je ostala samo želja da se ostvari u ulozi majke, što je i učekuje kroz samo par meseci. Ona je nedavno pričala o majčinstvu i onome što je čeka.

Instagram Maja Berović pokazala kadrove iz trudnoće

- Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej. Malopre mi šminker kaže ''Mislio sam da ćeš biti nervozna'', a meni hormon sreće na maksimalnom nivou - priča Maja, pa je otkrila zašto je ovoliko čekala da se odluči na korak da postane majka.

Maja Berović je u 7. mesecu trudnoće.
Instagram 

- Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat - rekla je Maja.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!