Maja Berović uskoro postaje majka, a radosne vesti je nakon nagađanja potvrdila i na svom Instagramu. Pevačici će ovo biti prvo dete koje očekuje sa suprugom Alenom Dragosavom, sa kojim je od svoje 17. godine.

Maja će u februaru na svet doneti dečaka i ne krije kako je zbog toga blagoslovena i srećna.

Iako je pevačica itekako popularna, svoj privatni život i supruga ne eskponira previše u javnosti te se u njemu jako malo zna. Maja i Alen upoznali su se kada je ona bila maloletna, ali je uveliko pevala.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je jednom prilikom Maja.

Instagram Maja Berović sa suprugom

Počeli su da se zabavljaju, a vrlo brzo i da žive pod istim krovom.

- Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći.

Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - ispričala je Berovićeva.

Maja i Alen venčali su se 2016. godine u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj. U to vreme Berovićeva nije bila naročito popularna, naročito u Srbiji, ali je nekoliko godina kasnije novim muzičkim pravcem doživela popularnost koja joj je donela pune klubove i arene širom regiona.

- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - navela je pevačica nakon venčanja.

maja berovic
Instagram 

Za sve vreme koje se borila za uspeh i svoje mesto na sceni, uz nju je bio Alen.

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - rekla je Maja jednom prilikom.

Inače, Majin muž je, kako se navodilo, na početku njihove veze vozio kamione, ali je uspeo da napravi veliki uspeh.

Danas je u tom biznisu vrlo ozbiljno. Poseduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena čoveka. Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba.