Maja Berović uskoro će postati mama, a koliko joj prija drugo stanje govori i najnovija objava koju je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Maja pozirala je pozirala pored novogodišnje jelke u svom raskošnom domu, dok je na sebi imala bordo haljinu, a u prvom planu je njen trudnički stomak, koji je dodatno istaknut prorezima.

- Ljubav za sve moje bebe - napisala je pevačica na Instagramu uz emotikon srca, a odmah su usledile reakcije njenih obožavalaca, koji su se raznežili prizorom.

Maja Berović pozirala u sedmom mesecu trudnoće.
Instagram 

"Predivna trudnica", "Blistaš, vidi se da si srećna", "I pred porođaj si bomba", "Kako ste lepo ukrasili dom", "Mama, zračiš pozitivnom energijom", neki su od komentara.

Pevačica je inače u sedmom mesecu trudnoće, a predviđeni termin za porođaj joj je u februaru. Maja će roditi dečaka, dok se ona i njen suprug Alen Dragosav još uvek nisu odlučili za ime.

Maja Berović u februaru će roditi dečaka.
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako je ostvarila sve na poslovnom planu, Maji je ostala samo želja da se ostvari u ulozi majke, što je i učekuje kroz samo par meseci. Ona je nedavno pričala o majčinstvu i onome što je čeka.

- Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej - otkrila je nedavno pevačica.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte još neke detalje iz Majinog luksuznog doma.

pritnscreen/instagram, Instagram Maja Berović se potrudila oko prazničnog uređenja doma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!