Advokatica Amal Kluni najčešće se u javnosti može videti u strogim poslovnim, a istovremeno jako efektnim stajlinzima. Svoj je poslovni stil dovela je do savršenstva, a izgleda da se jednako dobro snalazi i pri kombinovanju casual komada.

Sivi kaput koji je sjajno sparila sa farmericama širokih nogavica i bele udobne patike bili su njen izbor za dolazak na aerodrom.

Lepa supruga Džordža Klunija snimljena je pre ulaska u privatni avion, a društvo joj je pravila majka Barija Alamudin koja je prisutne oduševila svojim mladalačkim izgledom.

amal kluni u patikama
WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon dolaska u Nujork, Amal je snimljena pred hotelom, a pažnju je privukao njen sjajan Fend kaput, čija cena iznosi 3242 funte, a koji se jednako dobro, osim s pantalonama i farmerkama, može kombinovati i sa haljinama i suknjama.

Bele patike su neizostavne su u prolećnim danima. Gotovo svi luksuzni, kao i high street brendovi, u svojim kolekcijama nude neke od varijacija na temu, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako ih nose slavne dame:

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Obuća bez koje ne možemo da zamislimo proleće