Iako smo tek zakoračili u proleće, u ponudi popularnih brendova već sada možete pronaći nove komade za leto. Pojavile su se prve sandale, papuče i kupaći kostimi, a odnedavno se mogu naći i modeli izrađeni od omiljenog materijala za tople dane - lana.

Ovaj prirodni materijal obožavamo zbog njegove udobnosti i prozračnosti, ali i zbog luksuznog dojma kojim odiše. Iako je možda malo zahtevniji za održavanje, uz pravilnu negu može izgledati odlično godinama.

Lan se prošlog leta našao u centru pažnje modnih zaljubljenica zbog trendova kao što su "euro summer", "old money" i "quiet luxury". Posebno su popularni bili koordinirani setovi od lanene tkanine, koji su najčešće uključivali klasične kratke prsluke i pripadajuće bermude ili pantalone "na pruge".

Iako je popularnost spomenutih trendova u međuvremenu splasnula, činjenica je da je u pitanju kvalitetan materijal koji ustvari nikada ne izlazi iz mode. Lanenom komadu dobre izrade i jednostavnog kroja verovatno ćete se rado vraćati iz sezone u sezonu, a ako ste poželeli proširiti svoj ormar nekim novim modelom, savetujemo vam da svakako zavirite u ponudu Massimo Duttija.

U nastavku smo izdvojili 10 novih, neodoljivih komada od lana s kojima sigurno nećete pogrešiti.

MASSIMO DUTTI Novi laneni komadi za proleće i leto 2024

 Bonus video

crni outfit Instagram/rosiehw