Jedan od najvećih mitova u modnoj industriji jeste da da biste izgledali skupo, morate da kupujete zapanjujuće skupe stvari. Istina je zapravo da pravi modni znalci ne pate od logomanije i zlatnih statusnih simbola, već na svakom mestu, u svako vreme, umeju da odaberu unikate i večne modne komade.

Zahvaljujući pravilno uklopljenim komadima možete izgledati kao milion dolara!

Ako ste oduvek želeli da budete jedni od onih ljudi ’’koji uvek izgledaju dobro, ma šta nosili na sebi’’, obavezno u svoj orman udomite komade sa liste ispod:

Jeans

Iako su farmerke svoju karijeru počele kao odeća za radnike, sada predstavljaju savršen temelj za kombinacije koje odišu luksuzom. Ključ je da ih suprotstavite finim materijalima (šta kažete na svilu?) i upadljivim printovima (zmija ili leopard uvek su siguran izbor). Et voilà, svi će se okrenuti za vama!

Novo odelo

Ne možemo dovoljno puta da ponovimo zašto vam je dobro žensko odelo neophodno u garderoberu! Sada stiže u nešto drugačijoj formi, sako je uzak, nogavice su šire. Idealno da se kombinuje uz salonke ili mokasine. Manje poslovno, više šik!

Geometrija

Čak i ako niste imali peticu iz matematike, uz malo vežbe možete savladati ovaj trend. Ne plašite se uklapanja horizontalnih i vertikalnih pruga, kao ni boja – što više svega, to bolje! Vodite računa da vam odeća bude uredno opeglana, nema ničeg „jeftnijeg“ od zgužvanih prugica.

Midi suknja

Jedno zicer rešenje, pokriva skoro sve situacije: od dana na poslu, sve do koktela sa drugaricama. Vodite računa o uklapanju formi, neka vam silueta bude skladna i ne preterujte sa detaljima, jednostavne sandale na štiklu dodaće taj vibe it devojke sa Upper East Sidea.

Košulja

Ima nečeg zaista moćnog u kvalitetnoj košulji na pruge. Dovoljno je elegantna da će vam obezbediti najbolji sto u restoranu, ali i dovoljno nonšalantna da ćete se u njoj osećati sjajno tokom celog dana. Posegnite za dužom i širom varijantom, nosite je preko pantalona, neka se vaša paleta proteže od plavih nijansi do bež boje. Jednostavno i bez greške!

Strukirani prsluk

Moramo priznati da nam je ovo jedan od omiljenih trikova kada želimo da izgledamo elegantno i skupo. Dobro skrojen prsluk ili mantil u kimono stilu outfit u sekundi pretvaraju iz prosečnog u fantastičan! Dodajte tanki kaiš u struku i spremni ste da osvojite svet.