PATIKE DŽEJ LO GOTOVO SVAKO MOŽE DA PRIUŠTI: Najčešće bira bele modele, ali OVU BOJU posebno voli u dnevnim izdanjima

Patike Dženifer Lopez pomoći će vam da pronađete inspiraciju za prolećni šoping.

Heder Moris je optužila Dženifer Lopez da bira ljude na plesnim audicijama ne po kvalitetu - već po horoskopskom znaku.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kad je u pitanju moda, pevačica Dženifer Lopez ništa ne prepušta slučaju pa su njena izdanja uvek osmišljena do poslednjeg detalja.

Bilo da je reč o ležernoj ili elegantnoj kombinaciji Džej Lo uvek pronađe način da ponese najudobniju obuću - patike.

Nevažna je prilika, bilo da su je paparaci uhvatili u šopingu, šetnji sa Benom i decom ili za odlazak u studio, Džej Lo najčešće bira da nosi patike.

Dženifer Lopez u Nike patikama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ljubiteljka vrtoglavo visokih potpetica, od brenda patika najčešće favorizuje Nike, od klasičnih belih Air Force modela, preko onih sa znakom u zanimljivoj boji, do Air Jordan retro modela.

Iako je nekada najčešće nosila patike se na internetu pretražuju na svaka dva minuta brenda Alexander Mcqueen, danas najčešće ostaje verna markama sportske obuće koje gotovo svako može da priušti.

Dženifer Lopez u Nike AIr force patikama sa znakom u boji.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Latino diva u 90% slučajeva bira patike u beloj boji, a nekoliko puta je iznenadila izborom poptuno šarenog modela koji je ponela uz trenerku i hoodie duks dok se šetala sa ćerkom Šajlo, a zanimljivo je da upravo ovaj par bira najčešće u svojim dnevnim izdanjima. 

Ukoliko ste u potrazi za patikama za proleće, nadamo se da ćete se inspirisati modelima kakve nosi Džej Lo koje smo odabrali u nastavku:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, STOIANOV-spot-max/vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez obožava bele patike, a ovim šarenim modelima je iznenadila sve!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši