Pripijene farmerice odlaze u prošlost, jer narednih emseci nosiće se modeli koji laskaju gotovo svakoj ženskoj figuri.

Raznovrsna ponuda u prodavnicama, od baggy farmerica pa do modela s umereno ravnim nogavicama, s visokim ili niskim strukom, svetlog ili tamnog džinsa, zadovoljiće sve ukuse, a više je i nego jasno da će naglasak ove sezone biti na udobnijim modelima.

Iako je već neko vreme najavljivan kraj dominacije pripijenih modela, to se sad i dogodilo.

dženifer lopez obožava farmerke visokog struka
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Premda je i ona nekad najčešće nosila skinny modele, Dženifer Lopez u poslednje vreme ne izlazi iz farmerica širokih nogavica, koje joj odlično pristaju, a sad je pokazala da nije imuna ni na trapez model koje imaju dodatni plus - noge čine vizualno dužima.

Modna jednostavnost nadahnuta 70-ima kao stvorena je za zgodnu Džej Lo. Beli jednostavna majica, trapez tamne farmerke i ženstvene sandale na platformu bili su sasvim dovoljni da uspešna glumica, pevačica i reoduzetnica za ovaj stajling dobije pregršt komplimenata.

džej lo u kombinaciju koju vredi kopirati
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Cool look zaokružila je torbom s potpisom brenda Coach, ležernom frizurom i retro sunčanim naočarima te je stvorila genijalnu modnu kombinaciju koji vredi kopirati u prolećno-letnjim mesecima.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Latino diva u pantalonama visokog struka


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!