FARMERKE S V-STRUKOM OSVAJAJU MODNE ORMARE: Vrlo su nosive, a istovremeno kreiraju siluetu peščanog sata

Farmerice sa V strukom popularne su ovog proleća, a ono što je sjajno jeste to da ističu žensku figuru

farmerke
Instagram 

Same po sebi farmerke s V-strukom nisu modni novitet. Vrlo slični modeli nosili su se i bili vrlo popularni 2000-ih, a ove sezone u duhu oživljavanja zaboravljenih trendova, ponovn dolaze pod modni radar i predstavljaju sjajan komad za prolećnu garderobu.

Zašto volimo farmerke s V-strukom?

Visoki ili niski struk – vrlo je često pitanje prilikom odabira savršenog para farmerica, a ovde je reč o modelima s V strukom kod kojega se zapravo kombinuju dva modela.

Kao što im samo ime govor, farmerke s V-strukom fokusiraju se na struk. Baš poput modela niskog struka, vrlo su zavodljive, a opet nude vrhunsku udobnost koju obožavamo kod modela visokog struka.

Pojas se nalazi na malo iznad kuka što osigurava dodatnu udobnost, a s prednje strane su spuštene što stvara V-oblik.

Kako ovog proleća nosimo farmerke V-struka?

Farmerke s V-strukom ne samo da izgledaju dobro, već i laskaju našoj figuri. Vrlo učinkovito kreiraju iluziju siluete peščanog sata, čak i za one čije telo nije građeno tako.

Budući da su ovim farmerkama struk i pupak naglašeni, važno je ne sakriti sredinu tela i umesto toga je naglasiti crop topovima ili kraće krojenim džemperima.

Ali, ako baš modne kombinacije koje uključuju goli struk i stomak nisu vaš stil, ovaj model  odlično će izgledati uz uske majice i bodi. Nabacite sako ili košulju i savršeno ste odeveni za proleće 2022.

Traperice V-struka već su počele pristizati u brojne dućane, uključujući i high street brendove, a ovaj model je izravni nastavak trenda crossover traperica koje smo s guštom već prigrlili.

Također, osim na trapericama ovaj trena oblikovanog struka očekivano bi mogao zavladati i suknjama pa je tako traper suknja s crossover ili V-izrezom sjajna alternativa trapericama.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši